Skadedyrkontroll Ski – Skadedyrfirma pris og info

Skadedyrbekjempelse i Ski

[google-map location=”Ski” width=”350″ height=”350″ float=”right”] Skadedyr er både plagsomme for mennesker og dyr, og kan ødelegge store verdier på ganske kort tid om man ikke får kontroll på utysket. Skadedyrene er uønsket i både bolig og næringseiendommer, og når du nå sliter med et skadedyr så ta en telefon og få raske tiltak mot skadedyr av eksperter med mange års erfaring.

Mest vanlige skadedyr i Ski

Det er ulike sesonger, men det er også noen som er plagsomme hele året. Her i Ski er veggedyr, skjeggkre, sølvkre, møll, veps, mus, stokkmaur, kakerlakker og rotter de mest plagsomme. I tillegg til sorte maur som kommer inn mange steder. Vi hjelper med skadedyrkontroll i Kristiansand til her i Ski.

Skadedyrbekjempelse

skadedyrkontroll SkiUlike typer skadedyr krever ulike metoder for bekjempelse. Det er stor forskjell på om det er et skjeggkreproblem eller om det er rotter. Ofte gjennomføres skadedyrkontroll med spesifikk giftbruk og/ eller feller. Men det må gjøres på rett måte for at man ikke skal få større problemer senere!

Innen gift finnes det mange ulke typer, og det finnes mange ulike måter folk bruker gift på. Når man først skal bli kvitt skadedyr så må man bruke rett type gift, på rett sted, til rett tid. Gjør man det feil så kan man få et større problem enn man hadde.

For eksempel kan (en vanlig) feil behandling av stokkmaur gjøre at man får et stokkmaurangrep senere som er langt sterkere, og man har et mye større problem enn man startet med. Så det er ikke bare å sprøyte i vei med gift. Man må alltid ha rett type gift, på rett sted og tid, for å få varig skadedyrkontroll.

Skadedyrkontroll som fungerer bra!

Mange opplever problemer med kjente skadedyr, og da er det godt å vite at hjelpen bare er en telefon eller e post unna.

Skjeggkre

De fleste visste ikke hva skjeggkre var for bare noen få år siden. Det er mindre enn 10 år siden skjeggkre ble oppdaget første gang i Norge, men disse skadedyrene har spredd seg raskt i norske hjem og eiendommer.

I dag er det mye bedre metoder for å bli kvitt dette skadedyret enn før, og det kan benyttes både limfeller og sprøyting. Kontakt en skadedyrbekjemper i Ski for å få hjelp raskt og effektivt.

 

Mus er en vanlig plage

Skadedyr i SkiDet er hovedsaklig tre ulike typer mus som plager eiendomseiere i Norge: Liten og stor skogmus, og husmus. De kan gjøre stor skade med å gnage i stykker skjulte installasjoner som f.eks vannrør (PEX) og samtidig spise mat og annet som du ikke vil de skal gnage på.

Jo tidligere man kommer i gang med bekjempelse av mus, jo raskere og billigere blir det.

Rotter

I alle år har rotter vært plagsomme for mennesker. De kan faktisk også være aggressive og angripe mennesker. De finnes i Ski og kommer seg inn de fleste plasser. De trenger ikke mer enn 20 mm hull for å komme seg inn, selv om de ser mye større ut.

Hvis du har oppdaget en rotte vil vi anbefale deg å ta kontakt for å raskest mulig bekjempe den. Spesielt hvis du har sett 2 eller flere rotter på samme sted bør du gjøre noe. For de kan formere seg raskt og bli en skikkelig plage.

Svart jordmaur/ sukkermaur

maur bekjempelse SkiHver vår dukker disse opp og de kan både være plagsomme og gjøre stor skade på bolig og matkammer.

På sensommeren kan man gjerne se at de svermer, og det er da maur med vinger som har til hensikt å fly bort for å etablere kolonier andre steder.

Maur fjerner man som regel ved å bruke åtegift. Det vil si at man legger ut åre som mauren tar med seg tilbake til tua, og der gir det mat til mange. Disse vil da dø. Det er viktig å få tatt liv av dronningmauren.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr i Ski

Få gratis befaring for ditt skadedyrproblem og konkrete forslag til tiltak som gir deg den skadedyrkontroll du trenger.

[ssvideo keyword=”skadedyrkontroll” title=”Skadedyrbeskjempelse i Ski”]

 

Scroll to Top