Om SkadedyrHjelp

Når du oppdager skadedyr så er det ofte mange tanker som går igjennom hodet ditt. Det ene er hvilke skader de allerede har gjort, hvor mye skade de kan gjøre og hvor mye det vil koste å bli kvitt dem.

Det å finne et godt og effektivt skadedyrfirma som kan hjelpe deg raskt – kan ta mye krefter og energi, og derfor har SkadedyrHjelp jobbet for å gjøre dette enklere for deg. Vi gjør ingen skadedyrbekjempelse selv, men har god relasjon og kontakt med noen av de dyktigste skadedyrbekjemperne – som også jobber med etisk skadedyrkontroll.

De vi samarbeider med er godkjent for forsikringssaker og har et godt rykte i bransjen.

SkadedyrHjelp.no er et bindeledd mellom deg og de dyktigste skadedyrbekjemperne i Norge. Du får ikke mange henvendelser fra forskjellige aktører, men du blir personlig kontaktet av én kontaktperson som er en svært dyktig og erfaren skadedyrbekjemper. Du vil få svar på dine spørsmål, og per telefon ofte avdekket om dette er noe du kan befatte deg selv med eller om du bør ha profesjonell hjelp.

Veggedyr er et problem mange blir kjent med, og slik ser veggedyr ut:

Du får hjelp med:

Avklare hva du kan og bør gjøre selv: For det første så får du hjelp til å forstå hva du kan gjøre selv. Hvis du har oppdaget skadedyrene på et tidlig stadium kan du gjøre mye selv for å bli kvitt dem.

Hjelp til å avklare om det er en sannsynlig forsikringssak: Hvis de profesjonelle skadedyrbekjemperne ser at du bør ha profesjonell hjelp så får du også hjelp til å finne ut hvordan du kan betale minst mulig. Mange ganger vil din forsikring dekke skadedyrangrep, og du vil få hjelp til å vite hva du bør si til ditt forsikringsselskap.

Befaring: Hvis det er små angrep så kan befaring og bekjemping gjøres på samme dag. Men hvis det er et stort angrep som avdekkes så gjøres befaring og deretter en dialog med forsikringsselskap raskt unna før bekjempelsen starter.

First Name
Last Name
Email
Message
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Skadedyrbekjempelse

SkadedyrHjelp formidler etisk og god skadedyrkontroll i hele landet. Skadedyrteknikerne er utvalgt basert på erfaring og dyktighet.

Godkjente skadedyrteknikere

Hos SkadedyrHjelp får du kun kontakt med profesjonelle og godkjente skadedyrteknikere.

Innsekter og skadedyr

Den som kommer hjem til deg har bred erfaring med alle typer skadedyr og kan gi deg god hjelp.

Kontakt oss

Kontakt oss for hjelp med skadedyrkontroll.

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Scroll to Top