Skadedyrkontroll i Norge

Hvis du har oppdaget et skadedyr så bør du handle så raskt som mulig. Mange skadedyr er raske med å etablere seg og deretter bli mange, så det blir vanskeligere å bli kvitt dem etterhvert.

Ta derfor kontakt raskt, så vi kan hjelpe deg med gode råd til hva du kan gjøre selv – og få igang skadedyrbekjempelsen raskest mulig. Det varierer med hvilke typer skadedyr du har oppdaget.

Du kan også gjøre skadedyrkontroll selv for en del ulike skadedyr. Sjekk da ut Skadedyrproffen.no og hva som tilbys av løsninger.

Fyll ut skjemaet og kom i kontakt med godkjent skadedyrtekniker – med mange års erfaring – som raskest mulig vil hjelpe deg til et vellykket resultat.

Kontakt vårt skadedyr senter via kontaktskjemaet, så vil vi sette deg i kontakt med din lokale utvalgte skadedyrsbekjemper.

Send inn skjemaet – og bli kontaktet av din lokale spesialist

Få kontakt med lokal skadedyrspesialist:

4 + 5 =

Skadedyrkontroll pris

Prisen påvirkes av hvilket skadedyr det er, hvor langt skadedyret har kommet i utviklingen og om det er andre ting som påvirker hvor raskt man kan slå ned på skadedyret.

I mange tilfeller vil ditt forsikringsselskap påta seg regningen for skadedyrbekjempelsen, og der kan vi hjelpe deg i hva du bør gjøre.

Få en lavest mulig pris på skadedyrbekjempelse

Start med å få en oversikt over hva du kan gjøre selv og ikke. Start en samtale med oss, og vi vil hjelpe deg med å forstå hva du bør gjøre nå. Med mange års erfaring kan våre skadedyrteknikere hjelpe deg godt. Noen ganger er det nok å kjøpe rett type gift eller felle og gjøre litt egeninnsats. Andre ganger bør du få inn profesjonell hjelp med én gang.

Hvis du må få inn profesjonell hjelp så få det først avklart med oss, og deretter ta kontakt med ditt forsikringsselskap hvis du ikke allerede har gjort det. Da vil de ofte gi en tilbakemelding på at de dekker bekjempelsen, og da kan vi starte umiddelbart. Regnningen vil vi da sende til forsikringsselskapet.

Hvis du må dekke skadedyrbekjempelsen selv så er vi innstilt på å hjelpe deg til mest mulig selvhjelp dersom det er mulig og du ønsker det.

Hva koster skadedyrkontroll?

Det kommer an på om det du er ute etter er en løsning på et skadedyrangrep du opplever nå, eller om du på jakt etter en vedlikeholdsavtale. Det varierer også med ulike typer skadedyr. Vi må vurdere jobbens omfang. Dermed er det umulig å gi en nøyaktig pris akkurat nå. Noen ganger vil din forsikring betale for å bli kvitt skadedyrene.

Så du bør ta kontakt med oss for å få et tilbud på skadedyrhjelp i ditt tilfelle.

Litt mer om priser:

Pågående angrep:
Ofte er skadedyrkontroll på grunn av et pågående skadedyrangrep noe som din forsikring dekker. Vi vil hjelpe deg med hvordan du bør kommunisere med ditt forsikringsselskap i så tilfelle.

Egeninnsats:
Hvis det er et veldig tidlig angrep hos deg kan det være at det er nok med noen tiltak du kan gjøre selv, og andre ganger kan det være store angrep som det tar mye innsats å bli kvitt. Du kan få råd av våre skadedyrteknikere.

Løpende avtale:
Hvis du er næringsdrivende eller privatperson og du ønsker en løpende vedlikeholdsavtale så gir vi pris etter en befaring på stedet. Med smarte feller som kommuniserer via mobilnettet, effektive løsninger og smart teknologi kan vi redusere antall timer vi er hos kundene – og dermed gi fordelaktige priser.

Ta kontakt for å få et pristilbud!

Tilbyr dere vedlikeholdsavtaler?

Ja, du kan få en vedlikeholdsavtale for å gjennomføre skadedyrkontroll for mange typer skadedyr. Ta kontakt for å få et pristilbud!

Vedlikeholdsavtaler brukes der du enten ikke ønsker eller kan følge opp om skadedyrene holder seg unna.

Smarte løsninger reduserer tidsbruken = rimeligere enn vanlig vedlikeholdsløsning. I dag benyttes gjerne feller med mobilnett som gjør at skadedyrtekniker til enhver tid vet hvilke feller som er operative, og dermed så kan skadedyrfirmaet sende ut en person når det er behov i stedet for å bruke timer når det ikke er noenting å gjøre.

Send inn henvendelse nå for å bli kontaktet for å få et godt tilbud!

Hvorfor skadedyrkontroll?

Skadedyr er plagsomme både for mennesker og dyr, og de kan ødelegge store verdier på ganske kort tid om man ikke får kontroll på utysket.

Er du usikker på om skadedyrene du har observert er farlige eller ikke, eller om du kan beskjempe dem selv eller ikke – ta kontakt med oss.

Skadedyrene er uønsket i både bolig og næringseiendommer, og når du nå sliter med et skadedyr så ta en telefon og få hjelp til å avgjøre hva som bør være neste steg.

Bli kvitt skadedyrene nå!

 

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr i Norge

Noen ganger kan du bli kvitt skadedyrene ved relativt enkle metoder som du kan gjøre selv. Er det for eksempel et veldig tidlig angrep av veggedyr så kan du gjøre mange tiltak selv. Men har veggedyrene fått etablert seg og er spredd i rommet og eller i huset, så er det ofte fornuftig å tilkalle en profesjonell skadedyrbekjemper (og ofte vil forsikringen dekke kostnaden).

Bli kvitt skadedyrene med minst mulig bruk av gift

Noen skadedyrselskaper bruker unødvendig mye gift når de bekjemper skadedyr, og dette er dumt både for naturen, for menneskene som oppholder seg der – og fordi noen skadedyr faktisk kan bli mer resistente mot den type gift som brukes.

Derfor vil vi alltid vurdere hvilke type middel som skal brukes, og hvor lite vi kan benytte. I mange tilfeller vil vi prioritere åtegifte fremfor bare å sprøyte et rom, en vegg eller et bygg – fordi åtegift ofte fungerer best og også har minst mulig påvirkning på naturen.

Bruk av smarte feller

Det finnes i dag smarte feller som både kan kommunisere via mobildata eller wifi, og det gjør at du som byggeier, eller vi som skadedyrbekjempere kan holdes oppdatert på fellens status til enhver tid. Det er kostnadseffektivt fordi man trenger ikke lenger å se etter fellen hver X dag, men kan i stedet bare få beskjed når fellen har gjort jobben sin.

Disse fellene er også veldig smarte med tanke på design og brukervennlighet, samt at vi vet hvilke feller som fungerer best og hvor. Spesielt rotter er krevene å fange i en feller fordi de er grunnleggende skeptiske til nye ting. Ofte vil de gå omveier rundt feller som de ikke har sett før.

Vi vet hva som skal til for å lykkes, og vi vet hvilke feller som fungerer best på ulike dyr.

Det har vært kunder som har benyttet skadedyrbekjempelse i Norge der manglende erfaring av dem som utfører jobben har medført større problemer noen få år senere.

For eksempel kan (en vanlig) feil behandling av stokkmaur gjøre at man får et stokkmaurangrep senere som er langt sterkere, og man har et mye større problem enn man startet med. Så det er ikke bare å sprøyte i vei med gift. Man må alltid ha rett type gift, på rett sted og tid, for å få varig skadedyrkontroll.

Bedre skadedyrkontroll

Det er godt å vite at du kan få hjelp bare ved å ringe eller sende en epost. Spesielt når du ser et skadedyr, eller lurer på om du har en type i hus. Det er mye bedre å starte “for tidlig” enn for sent.

Skadedyrhjelp

Skadedyrhjelp hjelper med skadedyrkontroll, og hjelper deg å få tak i den rette lokale skadedyrteknikeren for å bekjempe ditt skadedyrproblem.

Veggedyr

Veggedyr er et større og større problem: Har du opplevd at du har fått bitt eller stikk på huden din som klør, og bittene kommer mens du sover i sengen?

Da bør du sjekke om det er veggedyr (cimex lectularius som det egentlig heter).

Opplever du at det er veggedyr må du handle raskt, ellers vil skadedyret bli vanskeligere og vanskeligere å bli kvitt. Kontakt oss får å få hjelpt til å avdekke om dette er et veggedyrangrep, eller om det er noe annet. Jo tidligere stadie man får startet behandling mot veggedyr, jo lettere er det – og jo rimeligere blir det.

Veggedyr er et skadedyr som både er ubehagelig som også kan gi helseproblemer. Som regel bor de i sengen din og kryper frem om natten for å suge blod. De kan være vanskelig å se, men ofte merker man dem først ved at de etterlater seg små bitt når de suger blod. Mange får kraftige kløende merker, og det kan gjerne gjenta seg og reaksjonene kan også øke i omfang.

Rotter

Rotter er fryktet de fleste steder, også er kjent problem i Norge. De tar seg inn gjennom små åpninger på ca 2 cm og kan komme seg frem de fleste plasser. Under gode forhold kan rottene formere seg enormt raskt og problemet kan raskt bli større.

Det anbefales at du slår raskt ned på rotteproblemer. Eneste anbefalte løsning er å få hjelp av profesjonelle som gjør nødvendige tiltak raskt og effektivt.

skogsmus bekjempelse OsloI Norge har vi tre typer mus som folk ønsker å bli kvitt. Liten skogmus, stor skogmus og husmus. De trives alle tre tett innpå mennesker og liker helst å finne mat i huset. De kan også påføre hus store skader i rørsystemet, elektriske kabler og mer.

Jo tidligere man kommer i gang med bekjempelse av mus, jo raskere og billigere blir det.

De fleste visste ikke hva skjeggkre var for bare noen få år siden. Det er mindre enn 10 år siden skjeggkre ble oppdaget første gang i Norge, men disse skadedyrene har spredd seg raskt i norske hjem og eiendommer.

Før var det problemer med å bli kvitt skjeggkre, men nå begynner fellene og giften å bli så målrettet og effektiv at det å bli kvitt skjeggkre er en helt grei jobb.

maur bekjempelse OsloHver vår dukker sukkermaur/ sort jordmaur opp og de kan både være plagsomme og gjøre stor skade på bolig og matkammer.

På spesielle dager kan man plutselig se titusenvis av dem på kort tid, da de svermer. Når de er ute lander de gjerne på lys biler og liknende. Men hvis de svermer inne i huset så har du en utfordring, for de er svært mange.

Maur bekjempes i dag hovedsaklig med gift. Mange har erfaring med at gift man kjøper på butikken ikke fungerer godt nok, og dermed ønsker man bedre skadedyrkontroll. Dette utføres av profesjonelle skadedyrbekjempere som er utdannet i skadedyrkontroll og vet hvilke tiltak som bør gjøres.

Men vi anbefaler i dag at du sjekker ut Skadedyrproffens “hvordan du blir kvitt sukkermaur” og “hvordan bli kvitt stokkmaur“. Der får du viktig kunnskap, steg for steg veiledninger, og gode produkter som vi vet fungerer godt.

Fugler

Et kjent skadedyr er fugler. Det er en kjent sak at fugler kan drite ned fasader, og de kan være uheldige for uterestauranter og kafeer som serverer ute.

Derfor er det mange kafeeiereog liknende som ønsker å få montert fuglesikring. Dette gjør man ved å montere pigger og liknende som gjør at fuglene ikke lander der.

Fuglesikring er en del av skadedyrkontroll.

Veps er et velkjent skadedyr som kommer på slutten av sommeren. Noen sensommere er de langt mer plagsomme enn andre sommere. Når det er vepseår så har skadedyrteknikerne det travelt.

Nå kan du få hjelp med skadedyr der du er

Få gratis befaring for ditt skadedyrproblem og konkrete forslag til tiltak som gir deg den skadedyrkontroll du trenger.

Ta kontakt med oss vis chatten nede til høyre, så hjelper vi deg med å forstå hva du kan gjøre selv og hva du bør sette bort til profesjonelle skadedyrbekjempere.

 

Send inn skjemaet over, eller ta kontakt via chat 👍


Skadedyrhjelp

Skadedyrhjelp.no samarbeider med utvalgte og svært dyktige og etiske skadedyrbekjempere i hele Norge. Vi har nettverk som kan hjelpe deg i Oslo også. Vi forholder oss til skadedyrveilederen.

Personvern

Innsendt informasjon brukes kun til å ta kontakt med deg for å følge opp din skadedyrhenvendelse.
skadedyrtekniker Oslo