Skadedyrkontroll

Hvis du har oppdaget et skadedyr så bør du handle så raskt som mulig. Mange skadedyr er raske med å etablere seg og deretter bli mange, så det blir vanskeligere å bli kvitt dem etterhvert.

Ta derfor kontakt raskt, så vi kan hjelpe deg med gode råd til hva du kan gjøre selv – og få igang skadedyrbekjempelsen raskest mulig. Det varierer med hvilke typer skadedyr du har oppdaget.

Du kan også gjøre skadedyrkontroll selv for en del ulike skadedyr. Sjekk da ut Skadedyrproffen.no og hva som tilbys av løsninger.

Fyll ut skjemaet og kom i kontakt med godkjent skadedyrtekniker – med mange års erfaring – som raskest mulig vil hjelpe deg til et vellykket resultat.

Kontakt vårt skadedyr senter via kontaktskjemaet, så vil vi sette deg i kontakt med din lokale utvalgte skadedyrsbekjemper.

SEND INN SKJEMAET – OG BLI KONTAKTET AV DIN LOKALE SPESIALIST

First Name
Last Name
Email
Message
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Skadedyrkontroll pris

Prisen påvirkes av hvilket skadedyr det er, hvor langt skadedyret har kommet i utviklingen og om det er andre ting som påvirker hvor raskt man kan slå ned på skadedyret. I mange tilfeller vil ditt forsikringsselskap påta seg regningen for skadedyrbekjempelsen, og der kan vi hjelpe deg i hva du bør gjøre.

Få en lavest mulig pris på skadedyrbekjempelse

Start med å få en oversikt over hva du kan gjøre selv og ikke. Start en samtale med oss, og vi vil hjelpe deg med å forstå hva du bør gjøre nå. Med mange års erfaring kan våre skadedyrteknikere hjelpe deg godt. Noen ganger er det nok å kjøpe rett type gift eller felle og gjøre litt egeninnsats. Andre ganger bør du få inn profesjonell hjelp med én gang. Sjekk også Skadedyrkontroll.no 

Hvis du må få inn profesjonell hjelp så få det først avklart med oss, og deretter ta kontakt med ditt forsikringsselskap hvis du ikke allerede har gjort det. Da vil de ofte gi en tilbakemelding på at de dekker bekjempelsen, og da kan vi starte umiddelbart. Regningen vil vi da sende til forsikringsselskapet.

Hvorfor skadedyrkontroll?

Skadedyr er plagsomme både for mennesker og dyr, og de kan ødelegge store verdier på ganske kort tid om man ikke får kontroll på utysket.

Er du usikker på om skadedyrene du har observert er farlige eller ikke, eller om du kan beskjempe dem selv eller ikke – ta kontakt med oss.

Skadedyrene er uønsket i både bolig og næringseiendommer, og når du nå sliter med et skadedyr så ta en telefon og få hjelp til å avgjøre hva som bør være neste steg.


Bli kvitt skadedyrene nå!

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr i Norge Noen ganger kan du bli kvitt skadedyrene ved relativt enkle metoder som du kan gjøre selv. Er det for eksempel et veldig tidlig angrep av veggedyr så kan du gjøre mange tiltak selv. Men har veggedyrene fått etablert seg og er spredd i rommet og eller i huset, så er det ofte fornuftig å tilkalle en profesjonell skadedyrbekjemper (og ofte vil forsikringen dekke kostnaden).

Bli kvitt skadedyrene med minst mulig bruk av gift Noen skadedyrselskaper bruker unødvendig mye gift når de bekjemper skadedyr, og dette er dumt både for naturen, for menneskene som oppholder seg der – og fordi noen skadedyr faktisk kan bli mer resistente mot den type gift som brukes.

Derfor vil vi alltid vurdere hvilke type middel som skal brukes, og hvor lite vi kan benytte. I mange tilfeller vil vi prioritere åtegifte fremfor bare å sprøyte et rom, en vegg eller et bygg – fordi åtegift ofte fungerer best og også har minst mulig påvirkning på naturen.

Bruk av smarte feller

Det finnes i dag smarte feller som både kan kommunisere via mobildata eller wifi, og det gjør at du som byggeier, eller vi som skadedyrbekjempere kan holdes oppdatert på fellens status til enhver tid. Det er kostnadseffektivt fordi man trenger ikke lenger å se etter fellen hver X dag, men kan i stedet bare få beskjed når fellen har gjort jobben sin.


Disse fellene er også veldig smarte med tanke på design og brukervennlighet, samt at vi vet hvilke feller som fungerer best og hvor. Spesielt rotter er krevene å fange i en feller fordi de er grunnleggende skeptiske til nye ting. Ofte vil de gå omveier rundt feller som de ikke har sett før.


Vi vet hva som skal til for å lykkes, og vi vet hvilke feller som fungerer best på ulike dyr. Det har vært kunder som har benyttet skadedyrbekjempelse i Norge der manglende erfaring av dem som utfører jobben har medført større problemer noen få år senere.


For eksempel kan (en vanlig) feil behandling av stokkmaur gjøre at man får et stokkmaurangrep senere som er langt sterkere, og man har et mye større problem enn man startet med. Så det er ikke bare å sprøyte i vei med gift. Man må alltid ha rett type gift, på rett sted og tid, for å få varig skadedyrkontroll.

Bedre skadedyrkontroll

Det er godt å vite at du kan få hjelp bare ved å ringe eller sende en epost. Spesielt når du ser et skadedyr, eller lurer på om du har en type i hus. Det er mye bedre å starte “for tidlig” enn for sent.
Scroll to Top