Hold kulden og skadedyrene ute


National Pest Management Association deler syv trinn til et skadedyrfritt hjem denne høsten

FAIRFAX, VA (9. november 2017) – Høstmånedene tar imot gresskargodbiter, familiesammenkomster og frisk luft perfekt for netter ved peisen. Imidlertid advarer National Pest Management Association (NPMA) huseiere om å beskytte seg mot uønskede besøkende denne høsten, da skadedyr som gnagere, kakerlakker, ekorn og edderkopper sannsynligvis vil søke ly fra det kjølende klimaet.

“For å overleve de kaldere månedene, vil skadedyr med livssykluser lengre enn ett år se til hus og bygninger for varme og beskyttelse,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Selv om det kan virke som om skadedyr er mer aktive om sommeren, bør huseiere ta forebyggende tiltak for å unngå angrep om høsten og vinteren, siden disse skadedyrene kan utgjøre en alvorlig risiko for både mennesker og hjem.”

Gnagere, som takrotter og husmus, kan skade gipsvegger og elektriske ledninger, og også overføre sykdommer, inkludert salmonella og hantavirus. Kakerlakker bærer mange bakterier, og kan forurense mat. I tillegg kan skadedyr som edderkopper og maur hake turer inn i hjemmene på ved.

Nedenfor er syv høst-skadedyrbeskyttende tips fra NPMA for huseiere å vurdere:

  1. Hold kjellere og loft godt ventilert og tørt. Skadedyr tiltrekkes av områder med fuktighet – noe de trenger for å overleve.
  2. Tett sprekker og sprekker på utsiden av boligen ved hjelp av fugemasse og stålull. Noen gnagere kan passe gjennom hull på størrelse med en krone.
  3. Hold kjøkkenbenkene rene, oppbevar maten i lufttette beholdere og kast søppel regelmessig i lukkede beholdere.
  4. Oppbevar ved minst 20 fot unna huset og hold busker godt trimmet.
  5. Installer dørfeier og reparer skadede skjermer. Avrevne vindusskjermer og sprekker under dører er ideelle inngangspunkter for skadedyr.
  6. Inspiser varer som esker og matposer før du bringer dem innendørs.
  7. Unngå å la kjæledyrs matretter stå ute i lange perioder.

For mer informasjon om forebygging av skadedyr, besøk www.pestworld.org.

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 6000 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, TwitterPinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

2 + 9 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...