Vårallergikere finner kanskje ikke lindring innendørs

[ad_1]

National Pest Management Association deler hvordan du holder hus fri for allergener

FAIRFAX, VA (12. mai 2020) – Mens mange mennesker opplever en økning i allergisymptomer denne tiden av året, er det viktig å være oppmerksom på innendørs allergener som kan forverre symptomene. Husholdningsskadedyr kan faktisk være årsaken til rennende nese, rennende øyne og hoste mange opplever, noe som gjør forebygging av skadedyr avgjørende for å forbedre helsen denne sesongen. Mai er utpekt som Allergy and Asthma Awareness Month av Allergy and Asthma Foundation of America (AAFA) og National Pest Management Association (NPMA) deler måter å forhindre at skadedyr beveger seg innendørs og skaper problemer.

– Skadedyr som kakerlakker, rotter, mus og mikroskopiske støvmidd kan være utrolig problematiske for allergikere og astmatikere når de blir funnet inne i hjemmet, sier Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Spytt, avføring og nedbrytende kroppsdeler av disse skadedyrene er kjent for å forverre astma- og allergisymptomer, spesielt hos barn. Med familier som tilbringer mer tid hjemme enn noen gang før på grunn av viktige anbefalinger om å være hjemme som svar på COVID-19-pandemien, har det aldri vært viktigere å sikre at hjemmet ditt er fritt for skadedyr.»

Med nesten 600 000 nettbaserte engasjementer i USA bare i mars måned rundt bekymringer knyttet til skadedyrrelaterte allergener,* deler NPMA tipsene nedenfor for å hjelpe huseiere med å eliminere trusler mot hverdagens helse og velvære:

  1. Forsegl eventuelle sprekker og sprekker rundt hjemmet, og vær spesielt oppmerksom på områder der verktøy og rør kommer inn.
  2. Oppretthold et luftfuktighetsnivå på 50 prosent i huset ved å ventilere kjellere og krypkjellere riktig.
  3. Støvsug minst en gang i uken med et vakuum med et HEPA-filter (høyeffektiv partikkelfilter).
  4. Støv overflater ofte med en støvklut eller fuktig klut.
  5. Rengjør eller bytt ut filtrene i ovnen og klimaanlegget hver måned.
  6. Tørk av overflater daglig, inkludert benker, komfyrtopp og vasker.
  7. Oppbevar maten i lufttette beholdere og unngå å la kjæledyrmat og vannskåler stå ute i lengre perioder.
  8. Kast søppel regelmessig i en lukket søppelbøtte.
  9. Vask tepper, kast tepper og sengetøy i varmt vann, eller ta dem med til rens.
  10. Kontakt en autorisert skadedyrbekjemper hvis det er mistanke om et angrep.

For mer informasjon om skadedyrrelaterte allergener og forebyggingsråd, besøk PestWorld.org.

*Online engasjementfunn er et resultat av forskning utført av Advanced Symbolics Inc.

###

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top