Vårallergikere finner kanskje ikke lindring innendørs


National Pest Management Association deler hvordan du holder hus fri for allergener

FAIRFAX, VA (12. mai 2020) – Mens mange mennesker opplever en økning i allergisymptomer denne tiden av året, er det viktig å være oppmerksom på innendørs allergener som kan forverre symptomene. Husholdningsskadedyr kan faktisk være årsaken til rennende nese, rennende øyne og hoste mange opplever, noe som gjør forebygging av skadedyr avgjørende for å forbedre helsen denne sesongen. Mai er utpekt som Allergy and Asthma Awareness Month av Allergy and Asthma Foundation of America (AAFA) og National Pest Management Association (NPMA) deler måter å forhindre at skadedyr beveger seg innendørs og skaper problemer.

– Skadedyr som kakerlakker, rotter, mus og mikroskopiske støvmidd kan være utrolig problematiske for allergikere og astmatikere når de blir funnet inne i hjemmet, sier Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Spytt, avføring og nedbrytende kroppsdeler av disse skadedyrene er kjent for å forverre astma- og allergisymptomer, spesielt hos barn. Med familier som tilbringer mer tid hjemme enn noen gang før på grunn av viktige anbefalinger om å være hjemme som svar på COVID-19-pandemien, har det aldri vært viktigere å sikre at hjemmet ditt er fritt for skadedyr.»

Med nesten 600 000 nettbaserte engasjementer i USA bare i mars måned rundt bekymringer knyttet til skadedyrrelaterte allergener,* deler NPMA tipsene nedenfor for å hjelpe huseiere med å eliminere trusler mot hverdagens helse og velvære:

  1. Forsegl eventuelle sprekker og sprekker rundt hjemmet, og vær spesielt oppmerksom på områder der verktøy og rør kommer inn.
  2. Oppretthold et luftfuktighetsnivå på 50 prosent i huset ved å ventilere kjellere og krypkjellere riktig.
  3. Støvsug minst en gang i uken med et vakuum med et HEPA-filter (høyeffektiv partikkelfilter).
  4. Støv overflater ofte med en støvklut eller fuktig klut.
  5. Rengjør eller bytt ut filtrene i ovnen og klimaanlegget hver måned.
  6. Tørk av overflater daglig, inkludert benker, komfyrtopp og vasker.
  7. Oppbevar maten i lufttette beholdere og unngå å la kjæledyrmat og vannskåler stå ute i lengre perioder.
  8. Kast søppel regelmessig i en lukket søppelbøtte.
  9. Vask tepper, kast tepper og sengetøy i varmt vann, eller ta dem med til rens.
  10. Kontakt en autorisert skadedyrbekjemper hvis det er mistanke om et angrep.

For mer informasjon om skadedyrrelaterte allergener og forebyggingsråd, besøk PestWorld.org.

*Online engasjementfunn er et resultat av forskning utført av Advanced Symbolics Inc.

###

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

1 + 8 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...