Skadedyr kan utløse dine sesongmessige allergisymptomer


National Pest Management Association utdanner huseiere om skadedyrene for å passe på denne måneden for allergi og astma

FAIRFAX, Va. (30. april 2021) – Mens våren er kjent for sitt behagelige vær og vakre blomster, er den også mye assosiert med sesongmessige allergier. Rennende nese og kløende øyne er bare noen av symptomene som millioner av amerikanere opplever hver vår. Allergy and Asthma Foundation of America (AAFA) utpeker mai som Allergy and Asthma Awareness Month, og National Pest Management Association (NPMA) feirer denne viktige observasjonen ved å fremheve hvordan visse skadedyr kan forverre sesongmessige allergier og astmasymptomer.

“Med økt tid tilbrakt hjemme på grunn av den pågående pandemien, er det viktig å sikre at hjemmet ditt er skadedyrfritt,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Å leve med visse skadedyr som støvmidd, gnagere og kakerlakker kan påvirke familiens helse negativt, spesielt hvis noen i husholdningen din allerede lider av allergier eller astma.”

NPMA deler viktig informasjon om skadedyr som kan utløse symptomer og trinnene huseiere kan ta for å forhindre dem:

Kakerlakker

Visse proteiner som finnes i kakerlakkavføring, spytt og kroppsdeler kan forårsake allergiske reaksjoner eller utløse astmasymptomer, spesielt hos barn. For å forhindre kakerlakkangrep, sørg for å fikse eventuelle utette rør og rydde opp smuler og søl umiddelbart.

Gnagere

Avfall og dander fra gnagere som mus og rotter kan utløse allergier eller astmasymptomer. Forsegle alle sprekker rundt hjemmet for å holde gnagere ute, og vær spesielt oppmerksom på hvor verktøyene kommer inn.

Støvmidd

Omtrent 50-80 % av astmatikere kan vise symptomer når de lever med husstøvmidd, da deres støpte skinn og avføring fungerer som allergener som kan forårsake sammensnøring av luftveiene. Å ofte støvsuge hjemmet ditt og skifte sengetøy kan bidra til å dempe disse triggerne.

For mer informasjon om å beskytte hjemmet ditt eller for å finne en skadedyrbekjemper i ditt område, besøk www.PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

4 + 10 =

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...