Skadedyr kan utløse dine sesongmessige allergisymptomer

[ad_1]

National Pest Management Association utdanner huseiere om skadedyrene for å passe på denne måneden for allergi og astma

FAIRFAX, Va. (30. april 2021) – Mens våren er kjent for sitt behagelige vær og vakre blomster, er den også mye assosiert med sesongmessige allergier. Rennende nese og kløende øyne er bare noen av symptomene som millioner av amerikanere opplever hver vår. Allergy and Asthma Foundation of America (AAFA) utpeker mai som Allergy and Asthma Awareness Month, og National Pest Management Association (NPMA) feirer denne viktige observasjonen ved å fremheve hvordan visse skadedyr kan forverre sesongmessige allergier og astmasymptomer.

“Med økt tid tilbrakt hjemme på grunn av den pågående pandemien, er det viktig å sikre at hjemmet ditt er skadedyrfritt,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Å leve med visse skadedyr som støvmidd, gnagere og kakerlakker kan påvirke familiens helse negativt, spesielt hvis noen i husholdningen din allerede lider av allergier eller astma.”

NPMA deler viktig informasjon om skadedyr som kan utløse symptomer og trinnene huseiere kan ta for å forhindre dem:

Kakerlakker

Visse proteiner som finnes i kakerlakkavføring, spytt og kroppsdeler kan forårsake allergiske reaksjoner eller utløse astmasymptomer, spesielt hos barn. For å forhindre kakerlakkangrep, sørg for å fikse eventuelle utette rør og rydde opp smuler og søl umiddelbart.

Gnagere

Avfall og dander fra gnagere som mus og rotter kan utløse allergier eller astmasymptomer. Forsegle alle sprekker rundt hjemmet for å holde gnagere ute, og vær spesielt oppmerksom på hvor verktøyene kommer inn.

Støvmidd

Omtrent 50-80 % av astmatikere kan vise symptomer når de lever med husstøvmidd, da deres støpte skinn og avføring fungerer som allergener som kan forårsake sammensnøring av luftveiene. Å ofte støvsuge hjemmet ditt og skifte sengetøy kan bidra til å dempe disse triggerne.

For mer informasjon om å beskytte hjemmet ditt eller for å finne en skadedyrbekjemper i ditt område, besøk www.PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top