Pass på! Skadedyr som støter om natten

[ad_1]

Trick-or-Treaters er ikke de eneste som drar til hjemmene denne Halloween

FAIRFAX, VA (11. oktober 2017) – Det er en frysning i luften og nettene blir lengre – tegn på at nok en hårreisende Halloween snart er her. Mens huseiere forbereder seg med godteri og dekorasjoner for horder av trick-or-treaters, advarer National Pest Management Association (NPMA) om at skumle skadedyr er noe annet å passe seg for.

“Kaldere vær bringer alle innendørs, inkludert skadedyr, som rotter, mus og edderkopper, som er i full kraft når de søker mat og tilflukt om høsten,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Vurder å koble Halloween-dekorering med høstens skadedyrsikring for å lindre potensielt skadedyrstress.”

Fra villedende til rett og slett skumle, her er noen høstskadedyr hver huseier bør være på utkikk etter denne sesongen:

Gnagere

Det er ikke noe mer skummelt enn å høre noe skurre eller skrape i et hjem. Inspiser nøye både på innsiden og utsiden av hjemmet for eventuelle sprekker eller sprekker, siden gnagere som mus kan presse seg gjennom en plass så liten som en krone! Som om det ikke er freaky nok, kan de også spre alvorlige sykdommer også, og er i stand til å tygge gjennom glass, askeblokk, aluminium og ståltråd, noe som øker den potensielle risikoen for brann og skade på eiendom.

Flaggermus

Lurer du på hva som skjuler seg på loftet? Disse typiske Halloween-skadedyrene foretrekker mørke, bortgjemte områder å bosette seg i i de kaldere månedene. Flaggermus er nattaktive pattedyr, og er hyppige bærere av rabies, som kan være dødelig hvis de blir bitt og ubehandlet. Skjerm loftsventiler og åpninger til skorsteiner, og installer dørfeier for å holde flaggermus utendørs der de hører hjemme.

Edderkopper

Når du åpner den støvete boksen med Halloween-dekorasjoner, pass på å bruke tunge hansker, siden edderkopper elsker å lage et hjem i uforstyrret rot. Hold garasjer, loft og kjellere rene og rotfrie for å unngå innkjøringer med disse skumle krypene. På slutten av sesongen kan du lagre kostymer og dekorasjoner i forseglede plastbeholdere for å holde edderkopper ute.

For flere råd om høstskadedyr, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook.

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 6000 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, maten og eiendommen mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, TwitterPinterest og YouTube.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top