Pass på! Skadedyr som støter om natten


Trick-or-Treaters er ikke de eneste som drar til hjemmene denne Halloween

FAIRFAX, VA (11. oktober 2017) – Det er en frysning i luften og nettene blir lengre – tegn på at nok en hårreisende Halloween snart er her. Mens huseiere forbereder seg med godteri og dekorasjoner for horder av trick-or-treaters, advarer National Pest Management Association (NPMA) om at skumle skadedyr er noe annet å passe seg for.

“Kaldere vær bringer alle innendørs, inkludert skadedyr, som rotter, mus og edderkopper, som er i full kraft når de søker mat og tilflukt om høsten,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Vurder å koble Halloween-dekorering med høstens skadedyrsikring for å lindre potensielt skadedyrstress.”

Fra villedende til rett og slett skumle, her er noen høstskadedyr hver huseier bør være på utkikk etter denne sesongen:

Gnagere

Det er ikke noe mer skummelt enn å høre noe skurre eller skrape i et hjem. Inspiser nøye både på innsiden og utsiden av hjemmet for eventuelle sprekker eller sprekker, siden gnagere som mus kan presse seg gjennom en plass så liten som en krone! Som om det ikke er freaky nok, kan de også spre alvorlige sykdommer også, og er i stand til å tygge gjennom glass, askeblokk, aluminium og ståltråd, noe som øker den potensielle risikoen for brann og skade på eiendom.

Flaggermus

Lurer du på hva som skjuler seg på loftet? Disse typiske Halloween-skadedyrene foretrekker mørke, bortgjemte områder å bosette seg i i de kaldere månedene. Flaggermus er nattaktive pattedyr, og er hyppige bærere av rabies, som kan være dødelig hvis de blir bitt og ubehandlet. Skjerm loftsventiler og åpninger til skorsteiner, og installer dørfeier for å holde flaggermus utendørs der de hører hjemme.

Edderkopper

Når du åpner den støvete boksen med Halloween-dekorasjoner, pass på å bruke tunge hansker, siden edderkopper elsker å lage et hjem i uforstyrret rot. Hold garasjer, loft og kjellere rene og rotfrie for å unngå innkjøringer med disse skumle krypene. På slutten av sesongen kan du lagre kostymer og dekorasjoner i forseglede plastbeholdere for å holde edderkopper ute.

For flere råd om høstskadedyr, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook.

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 6000 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, maten og eiendommen mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, TwitterPinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

15 + 2 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...