“Jeg har en katt, trenger jeg fortsatt skadedyrkontroll?”

Du har sikkert hørt folk si: «Hvorfor trenger jeg skadedyrkontroll? Jeg har en katt!” Å ha en katt som patruljerer hjemmet ditt er en fordel for å holde skadedyraktiviteten lav, spesielt mus og rotter. Men det er ikke nok. Tenk på et stort kontorbygg: de har sannsynligvis en sikkerhetsvakt, men de har også et sikkerhetssystem. Tenk på den nyeste teknologien som ditt skadedyrkontrollsikkerhetssystem, og katten din som sikkerhetsvakten.

Skadedyrpatrulje hjemme

Katter som har levd utendørs er flinkere til å jakte på mus i hjemmet ditt. Og selv om ikke alle huskatter er gode musjegere, kan de fortsatt avskrekke museaktivitet med feromonene sine. De elsker å gni mot ting, og når de legger igjen disse duftsporene, forteller det mus at det ikke er et trygt område. Musene vil sannsynligvis finne et tryggere sted hvor de ikke vil bli jaktet daglig.

Det er faktisk bedre hvis katten din fungerer som en avskrekkende mus i stedet for en musejeger. Inntak av mus utgjør en helserisiko for katter. Bare å bite en mus kan infisere katten din med den parasittiske rundormen. Katter kan også få toksoplasmose fra infiserte mus. Dette kan spres til mennesker, noe som er spesielt farlig for gravide. Å holde katten din godt matet vil redusere risikoen for at de spiser musene de finner. Ideelt sett vil de bare nyte spenningen ved jakten og til slutt drepe musen.

Katter er også gode til å legge merke til insekter og vil noen ganger slå dem ut av luften og drepe dem. De kan i det minste varsle deg om insektaktivitet du kanskje har gått glipp av, og du kan ta den derfra. Hvis katten din er fiksert på noe i hjemmet ditt, er det sannsynligvis en mus eller feil.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

7 + 1 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...