Hvordan holde skumle skapninger utenfor hjemmet


Unngå møter med gnagere ved å bruke tips fra National Pest Management Association

FAIRFAX, VA (17. oktober 2022)– Hvert år, mens familier forbereder seg på turer til gresskarlappen og knep-eller-god natt, begynner gnagere å lete etter et vintergjemmested. Når temperaturen synker og matkildene blir knappe, invaderer mus og rotter desperat hjem over hele USA. I en nylig nettundersøkelse utført av The Harris Poll rapporterte 49 % av amerikanske huseiere problemer med gnagere i hjemmet og 14 % rapporterte om et angrep. Denne gnagerbevissthetsuken, som finner sted 16.–22. oktober 2022, National Pest Management Association (NPMA) deler forebyggende tips for å hjelpe huseiere med å holde disse skadedyrene utendørs.

“Mus og rotter er sleipe, og klemmer seg gjennom åpninger i en struktur på størrelse med henholdsvis en krone og en fjerdedel,” sa Dr. Jim Fredericks, sjefentomolog for National Pest Management Association. “Kan til å spre mer enn 35 sykdommer, inkludert Salmonella og hantavirus, er det viktig å praktisere riktig forebygging for å holde deg selv og familien din beskyttet mot helsetruslene forbundet med gnagere.»

Selv de ryddigste hjem er i faresonen for gnagerangrep denne høsten. Heldigvis kan riktig forebygging gjøres i noen få enkle trinn:

  1. Installer dørfeier på ytterdører og reparer skadede skjermer.
  2. Skjermventiler og åpninger til skorsteiner.
  3. Tett sprekker og hull på utsiden av hjemmet, inkludert områder der verktøy og rør kommer inn i hjemmet, ved hjelp av tetningsmasse, stålull eller en kombinasjon av begge.
  4. Oppbevar mat i lufttette beholdere og kast søppel regelmessig.
  5. Hold loft, kjellere og krypkjeller godt ventilert og tørt.
  6. Bytt ut løs mørtel og væravisolering rundt kjellerfundament og vinduer.
  7. Eliminer alle fuktighetssteder, inkludert lekkende rør og tette avløp som gir det perfekte oppvekststedet for skadedyr.
  8. Inspiser gjenstander som esker, dagligvareposer og andre pakker som bringes inn i hjemmet.
  9. Lagre ved minst 20 fot unna huset og hold busker trimmet og kuttet ned fra huset.

Hvis du mistenker et angrep, er det best å kontakte a profesjonell skadedyrbekjemper for å få hjelp. Gnagere formerer seg raskt, noe som gjør et angrep vanskelig å kontrollere. For mer informasjon, vennligst besøk www.PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen


NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøkPestWorld.orgeller følg @PestWorld påFacebook,Twitter,Pinterest,TikTokogYouTube.

Undersøkelsesmetode:

Denne undersøkelsen ble utført online i USA av The Harris Poll på vegne avNasjonalt skadedyrbekjempelsesforbundfra 6. til 8. september 2022, blant over 1300 amerikanske huseiere i alderen 18 år og eldre. Samplingspresisjonen til Harris online meningsmålinger måles ved å bruke et Bayesiansk troverdig intervall. For denne studien er prøvedataene nøyaktige til innenfor + 2,8 prosentpoeng ved bruk av et 95 % konfidensnivå. For fullstendig undersøkelsesmetodikk, vennligst kontakteromaine@vaultcommunications.com.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

11 + 11 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...