Hvordan bli kvitt mus og rotter på en restaurant

[ad_1]

Oppdag skadedyrbekjempelsesløsninger for restauranter for å eliminere og forhindre gnagerangrep

Ettersom mennesker i hele New England-området og resten av verden fortsetter å komme seg etter pandemien, har gnageraktiviteten økt.

Mus, rotter og andre gnagere har utnyttet den korte pausen i aktiviteten i kommersielle områder for å flytte inn og hekke. Som et resultat har restauranter sett en økning i mus- og rotteaktivitet, noe som gjør restaurantgnagerkontroll enda mer kritisk.

Trygg matoppbevaring og renslighet er ikke de eneste problemene som kan avspore en helseinspeksjon. Bevis på mus og rotter på en restaurant kan være forskjellen mellom bestått eller feil. Profesjonell skadedyrbekjempelse i restauranter, for eksempel gnagerkontrolltjenestene som tilbys av Pest Control, kan eliminere disse skapningene og hindre dem i å komme tilbake.

Viktigheten av restaurantgnagerkontroll

Profesjonell bekjempelse av skadedyr og gnagere kan hjelpe restauranter med å unngå utstyrsskader forårsaket av gnagere samtidig som gjester og ansatte forblir trygge, sunne og glade.

Mus og rotter på en restaurant kan forårsake en ringvirkning som til slutt kan påvirke bedriftens bunnlinje. Hvis en kunde ser en mus eller bevis på gnagerangrep, vil det utvilsomt etterlate et dårlig inntrykk som sprer seg over hele samfunnet og utover.

Ikke bare vil gnagerangrep drive disse kundene bort, men det vil også øke sjansene for å få negative anmeldelser, noe som kan ha en varig effekt på virksomheten.

Helse og sikkerhet er viktige presserende spørsmål. Rotter, mus og andre gnagere bærer på mer enn 35 sykdommer som kan spre seg til mennesker. Vanlige gnagerbårne tilstander inkluderer leptospirose, hemorragisk feber og hantavirus, en vanlig gnagerbåren sykdom som påvirker lungene og forårsaker symptomer som feber, muskelsmerter og kortpustethet.

Mange vanlige sykdommer spres gjennom menneskelig kontakt med mus og rottespytt, urin og avføring. I tillegg til å bære patogener som direkte kan forårsake menneskers sykdom, kan disse skapningene også introdusere flått, lopper og midd i indre rom. Skadedyrene legger til en meny med flere problemer til blandingen.

Slik forhindrer du mus og rotter i restauranter

En av de mest effektive måtene å bli kvitt rotter på restauranter er å forhindre at de kommer seg inn i første omgang.

Start med å foreta en grundig gjennomgang av kjøkken, spisestue og eksteriør. Mus og rotter kan gå inn i bygninger gjennom sprekker så små som en krone, og aktivt gnage små åpninger etter behov. Proaktive, forebyggende tiltak inkluderer:

  • Fylling av hull, sprekker og hull i yttervegger.
  • Tette mellomrom rundt vinduer og dører.
  • Rask reparasjon av takskader.
  • Flytte søppelcontainere så langt som mulig fra utsiden av bygningen.
  • Trimming av vegetasjon og greiner vekk fra bygget.
  • Utbedring av skader på avløpsrør.

Når restauranter ringer for en gratis inspeksjon, går trente skadedyr- og dyrelivsbekjempere gjennom området og fullfører en gjennomgående inspeksjon.

I tillegg til å lete etter bevis på gnagere og andre skapninger, ser de etter inngangspunkter som mus og rotter kan utnytte, sammen med andre potensielle problemer. Men å identifisere disse problemene er bare en del av løsningen.

For å forhindre at disse krypene, og mange andre som flaggermus eller ekorn, får tilgang til bygningen, må s toppmoderne utelukkelsessystem installeres.

Det kommersielle Cat-Guard-eksklusjonssystemet tilbyr en naturlig, trygg, human, langsiktig løsning på gnagerproblemer. Cat-Guard gir en barriere som beskytter vanlige inngangspunkter som eksosventiler, taklinjer, mellomrom bak apparater, sanitetslinjer og mer.

Hvordan bli kvitt mus, rotter og gnagere på restauranter

Hunnmus og rotter kan få så mange som 12 babyer hver tredje uke, som er en oppskrift på katastrofe. Derfor må fullstendig kontroll være toppprioritet for restauranter som tiltrekker seg mus, rotter og andre gnagere.

Å bli kvitt gnagere krever mer enn å sette feller eller åte.

Grundig fjerning består av en trepunktstilnærming som starter med gnagerkontroll.

Selv om restauranteiere kan forsøke fjerning og opprydding på egen hånd, er det ikke tilrådelig. Bruk av gift for å kontrollere befolkningen kan skjemme svært regulerte rom som må forbli frie for forurensninger.

I stedet bør restauranteiere stole på høyt kvalifiserte teknikere for å bruke gnagerstasjoner for å fange og fjerne mus og rotter fra restauranter.

Når den er fjernet, vil profesjonelle desinfeksjonstjenester eliminere avføring og rense de berørte områdene, og bringe restauranten tilbake til den en gang gnagerfrie tilstanden. I det tredje trinnet tetter fagfolk åpninger for å forhindre at mus, rotter og andre gnagere kommer inn i fremtiden.

Hvor ofte bør gnagerkontroll utføres i en restaurant?

Kommersielle områder kan ikke nærme seg skadedyr- og gnagerekontroll som en en-og-gjort prosess.

Kontinuerlig overvåking er nødvendig for å sikre at dyr ikke kommer tilbake, og kontinuerlige kontrolltiltak er nødvendig for å holde annet plagsomt dyreliv i sjakk.

Hvor ofte skadedyrbekjempelse er nødvendig avhenger av ulike faktorer, inkludert hvilke typer skadedyr som invaderer bygningen, forholdene og plasseringen av virksomheten. Å jobbe med en profesjonell skadedyrkontrolltjeneste er den ideelle måten å etablere en tilpasset behandlings- og forebyggingsplan for pågående skadedyrkontroll.

Profesjonelle skadedyrs- og dyrelivsteknikere vil utvikle en plan for å kontrollere skadedyr for å sikre at virksomheten er trygg og ren for både ansatte og kunder.

Skadedyrbekjempelse året rundt er avhengig av programmer som er skreddersydd for virksomhetens unike behov for å bli kvitt gnagere, eliminere andre skadedyr og opprettholde forholdene som trengs for å bestå helseinspeksjoner.

Kontakt for profesjonell skadedyrkontroll

Spørsmålet er ikke bare hvordan man kan bli kvitt mus på restauranter – det er hvordan man hindrer dem (og andre skadedyr) fra å ødelegge virksomheten.

Løsningen?

Profesjonelle skadedyrbekjempelsestjenester administrert av eksperter med flere tiår med erfaring som gir inspeksjoner, forebyggende behandlinger som ikke forstyrrer forretningsdriften, og ekskludering for overlegen beskyttelse.

Ikke la mus, rotter eller andre skapninger bli uvelkomne gjester i restauranten din. Kontakt for å avtale en gratis inspeksjon i dag.

Om forfatteren

Joe Dingwall

Joe Dingwall er president for Pest Control, en familieeid bedrift som har levert kvalitetsskadedyrbekjempelsesløsninger til eiendommer over hele nordøst siden 1987. Med nesten et tiårs erfaring i skadedyrbekjempelsesindustrien, er Joe en ekspert på å levere effektive løsninger for håndtering av skadedyr og plagsomme dyreliv for hjem og bedrifter.

[ad_2]

Kilde

Scroll to Top