Hva er The Buzz? De fem beste skadedyrene i 2021 er inne

[ad_1]

National Pest Management Association deler de mest populære skadedyrene fra i år

FAIRFAX, Va. (16. desember 2021) – Når 2021 nærmer seg slutten, er det tradisjon å stoppe opp og reflektere over året som har gått. National Pest Management Association (NPMA) er med på moroa ved å se tilbake på noen av de mest populære og omtalte skadedyrene i 2021.

“Selv om 2021 var langt fra vanlig, var skadedyraktivitet fortsatt et konstant diskusjonspunkt på sosiale medier og i nyhetene,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Fordi så mange mennesker fortsatt jobbet eksternt, viste forskningen vår at huseiere ble stadig mer oppmerksomme på skadedyraktivitet i hjemmet og var ivrige etter å få problemer løst.”

Ved å gjennomgå årlige data samlet fra mediedekning, forskning på kunstig intelligens, søkeordsøkevolum og nettstedsanalyser på forbrukernettstedet PestWorld.org, bestemte NPMA de fem beste skadedyrene i 2021:

  1. Fluer hadde alle sosiale medier-brukere i full fart i år. Disse irriterende insektene er ikke bare en plage – de overfører også sykdommer og forurenser mat. De kan også reprodusere seg med høye hastigheter, noe som gjør dem til en vanlig skadedyr over hele verden.
  2. Gnagere var tett bak fluer i 2021 som et ofte omtalt skadedyr, spesielt i de kaldere månedene av året. Vinterens kjølige temperaturer driver rotter og mus innendørs, hvor de kan spre sykdom og forårsake strukturelle skader på hjemmene.
  3. Regionale skadedyr, inkludert periodiske sikader, flekkete lyktfluer og stinkende insekter, skapte spørsmål fra nysgjerrige østlendinger. Brood X-sikader sees bare hvert 17. år, noe som gjorde at de dukket opp på senvåren og forsommeren til en nasjonalt dekket begivenhet.
  4. Stikkende insekter så mye oppmerksomhet i de varmere månedene da amerikanerne tilbrakte mer tid utendørs. Disse skadedyrene kan påføre smertefulle stikk, som sender mer enn 500 000 mennesker til sykehuset årlig.
  5. Mygg var også sentrum for oppmerksomheten i løpet av sommeren med nyhetsdekning og sosiale medier-samtaler med fokus på denne vektor-skadedyren. Deres beryktet kløende bitt er irriterende, men de kan også overføre sykdommer som West Nile virus, Chikungunya og Eastern Equine Encephalitt (EEE) her i USA

For mer informasjon om forebygging av skadedyr, vennligst besøk www.PestWorld.org. Hvis du mistenker et angrep i hjemmet ditt, anbefales det alltid at du kontakter en autorisert skadedyrbekjemper for å hjelpe deg med å løse skadedyrproblemer.

####

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest, TikTok og YouTube[ad_2]

Kilde

Scroll to Top