Finner norske rotter veien inn i hjemmet ditt?

Norgesrottene er fargeblinde gnagere kjent som kloakk- eller gaterotter. Til tross for deres dårlige syn, er alle de andre sansene skarpe. Norske rotter er ikke smidige skapninger, men kan løpe, klatre, hoppe og svømme. Dessverre kan de skade strukturer og egenskaper ved å gnage. Hvis du ikke vil ha denne typen skade, kan du leie profesjonelle rottekontrolltjenester; vi tilbyr den beste skadedyrbekjempelsen. I dag skal vi se på hvordan man identifiserer disse rottene, helserisikoen de utgjør, og den beste måten å bli kvitt rotter raskt. La oss begynne.

Identifiser et rotteproblem i huset ditt

Ser du for deg en rotte, ser du sannsynligvis for deg noe som ser ut som Norgesrotten. Denne rotten er en 12-18-tommers gnager med haler som vokser til omtrent fem til åtte tommer. De har raggete grå eller brune frakker, svulmende øyne, skallete haler og en lys underside som er off-white eller grå. Hvis du ser en moden norsk rotte, kan du bli skremt over at den kan vokse opp til 26 tommer, men den vanligste typen er den med en standardstørrelse på ca 16 tommer. Noe du bør være opptatt av når du snakker om rotteangrep er helsefarene de bringer til huset ditt. Derfor trenger du veteraner for å hjelpe deg med å bli kvitt rotter hjemme.

Norske rotter i hjemmet ditt er en alvorlig helsefare

Når norske rotter angriper hjemmet ditt, vil avføringen hope seg opp, bli luftbåren, forurense maten og forårsake allergiske reaksjoner. Noen av sykdommene som sprer seg gjennom norsk rotteskitt inkluderer:

  • Rottebitt feber: Dette er en risikabel infeksjon som sprer seg ved å spise mat som rotter har forurenset. Ifølge CDC er rottebittsymptomer synlige tre til ti dager etter inntak av den infiserte maten. Noen symptomer inkluderer hodepine, utslett, muskelsmerter, utslett og feber.
  • Salmonellose: Denne matforgiftningssykdommen inkluderer symptomer som feber, magesmerter og diaré.
  • Hantavirus: Denne potensielt livsendrende sykdommen sprer seg ved eksponering for gnagerskitt, spytt og urin. Noen av symptomene inkluderer svimmelhet, frysninger, smerter og hodepine.
  • Byllepest: Dette er en smittsom sykdom som er beryktet for å avslutte livet til en tredjedel av europeerne på slutten av 1340-tallet.

Bortsett fra helserisiko, kan norske rotter skade eiendommen din ved å ødelegge isolasjon og gnage på tre, veggplater, papp og elektriske ledninger, noe som kan føre til brann.

Hvordan norske rotter finner veien inn i hjemmet ditt

Norske rotter kan få tilgang til huset ditt på forskjellige måter. For eksempel kan de presse seg gjennom et lite hull i et tre som er myknet av vann under verandaen din, for så å krype inn på en liten plass og gå gjennom et hulrom i veggen. I tillegg kan de få tilgang til hjemmet ditt gjennom åpne kjellervinduer, sprekker i fundamenter og til og med skorsteinsåpninger.

Ta kontakt med proffene ved første tegn på norgesrotter i ditt hjem

Hvis du ser tegn på rotter i hjemmet ditt, må du ansette gnagerkontrolleksperter. Fagfolk tar seg tid til å inspisere hjemmet ditt for å få et fullstendig bilde av rotteaktivitet. Når rotproblemet er tydelig, gir ekspertene en løsning som fjerner disse gnagerne fullstendig fra huset ditt. Ikke unngå å kontakte fagfolk hvis du ser en eller to norgerotter rundt eiendommen din; det kan være et tegn på at du allerede har et angrep som vil føre til andre problemer.

Norgesrotter er vanlige gnagere som kan gnage på elektriske ledninger og isolasjonsmaterialer og spre sykdommer til dine kjære. Hvis du leter etter den beste måten å bli kvitt rotter i huset og få et gratis tilbud. En av våre erfarne fagfolk vil planlegge et møte med deg for å diskutere skadedyrproblemet ditt. Så, la oss samarbeide og gjøre hjemmet ditt rottefritt.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

6 + 11 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...