Table Of Contents

Add a header to begin generating the table of contents

Beste måten å bli kvitt mus i hønsehuset

[ad_1]

Hvis du har et hønsehus, har du uten tvil hatt problemer med gnagere og skadedyr i og rundt hønsehuset ditt. I verste fall kan rotter drepe fuglene dine, eller til og med skremme dem bort fra å passe på avkommet, eller fra å få lagt egg. Uansett er rotter i hønsehuset uønsket.

Du vil være klar over deres tilstedeværelse hvis du legger merke til små hauger med sand og langbrun pelletert avføring. Hvis du ikke tar grep med en gang, vil problemet bare bli verre. Den beste måten å gjøre dette på er å tilkalle skadedyrspesialister, siden det er risikabelt å forgifte dem på egen hånd, ikke bare for deg og din familie, men også for fuglene dine.

Mus kan fort bli et alvorlig problem, da der det er mat fritt tilgjengelig, nemlig fuglefrø, vil de avle og formere seg raskt. Visste du at et enkelt par rotter kan formere seg veldig raskt? Hvis du har mange mus, vil de ødelegge hønsehuset på kort tid, da de kan komme inn mellom foringsmaterialene i veggene og bo der. De kan også finne et sted i gulvet for å bo, og hvis dette skjer vil det være svært vanskelig å bli kvitt dem med forgiftningsmetoder eller feller, ellers kan fuglene dine bli skadet.

Et godt alternativ er å plassere en felle i innhegningen til buret ditt. Det er her de kan komme inn, men hvor fuglene ikke kan komme til. Musene er vanligvis i stand til å bevege seg fritt mellom stengene i buret, og vil lett kunne få tilgang til fellen. Boksfeller som fanger musene i live er mer effektive, og de kan fange godt over et dusin mus i løpet av en natt. De har heller ingen farlige komponenter, så du kan bruke dem rundt i hønsehuset uten å skade fuglene dine.

Det vil først ta noen dager før musene blir vant til fellen. Legg åte i den for å lokke dem med lokket av i noen dager til de spiser regelmessig der. Da kan du sette på lokket og musene kan komme inn, men ikke rømme igjen etter at de har matet.

En katt er et annet alternativ, men du må være forsiktig her, siden de kan angipe hønene også. Før du slipper en katt inn i hønsehuset bør du fjerne alle fuglene først. Pass på at katten ikke kan komme nær nok til fuglene til å skade dem. Hvis katten kommer opp på taket av hønsehuset, kan den skremme hønene og hindre dem fra å legge egg.

Nå kan du også få kjøpt en type åtestasjoner for gnagere som du har lov til å bruke selv.

[ad_2]

Scroll to Top