Vi vet alle at fuktighetskontroll er et must

Vi vet alle at skadedyrbekjempelse er et must. Men ikke alle av oss vet at fuktkontroll er like viktig. Hvis du ikke vil at hjemmet eller bedriften din skal bli offer for en rekke skadedyr og andre problemer, er det viktig at du lærer hvordan fuktighetskontroll kan hjelpe. Her er noen ting du bør vite om fuktighetskontroll.

Hva forårsaker for mye fuktighet med hjem

Det er mange årsaker til overflødig fuktighet i hjemmet ditt, men noen av de vanligste synderne inkluderer:

  • Utilstrekkelig ventilasjon. Dette kan føre til mugg- og muggproblemer.
  • Dårlig forseglet konstruksjon. Dette betyr at det er lekkasjer i hele hjemmets vegger, tak og vinduer.
  • VVS-lekkasjer. Hvis du har en lekkasje i rørene dine, kan det føre til at det samler seg fukt rundt hjemmet ditt.
  • Matlaging og dusjing. Disse aktivitetene kan føre til at det bygges opp fukt i hjemmet ditt.
  • Kjellerkondens. Dette er forårsaket av en temperaturforskjell mellom kjelleren og resten av hjemmet ditt. Hvis det er stor temperaturforskjell kan dette føre til at det bygges opp fukt i kjelleren din.

Det er viktig at fuktproblemer løses med en gang for å unngå problemer knyttet til muggvekst. Profesjonell skadedyrbekjempelse kan hjelpe med fuktproblemer, fra fuktighetskontroll i kjelleren til å identifisere ventilasjonsproblemer.

Effektene sopp og mugg kan ha på helsen din

gruppe bier

Mugg er en type sopp som vokser i fuktige områder, som bad og kjellere. Når mugg vokser innendørs, kan det forårsake helseproblemer for folk som puster inn sporene den slipper ut i luften.

Muggsopp frigjør sporer som kan forårsake allergiske reaksjoner, irritasjon av slimhinner (øyne, nese), hudutslett og infeksjoner (bihuler). Noen muggsopp produserer mykotoksiner som kan forårsake helseeffekter som ligner på de som forårsakes av noen typer bakterier og virus (som hepatitt B-virus). I tillegg produserer noen muggsopp irriterende stoffer som påvirker lungenes evne til å bytte oksygen mot karbondioksid, noe som forårsaker pustevansker.

Hva du kan forvente av fuktighetsbehandlingsprosessen

Vi er stolte av kvaliteten på arbeidet vårt, samt relasjonene vi har med kundene våre. Du har å gjøre med et selskap som er forpliktet til å tilfredsstille deg, noe som betyr at vi vil gjøre alt som trengs for å sikre at problemet ditt blir løst.

Det første trinnet i prosessen vår er å identifisere kilden til fuktproblemet, enten det er et innvendig eller utvendig fuktkontrollproblem. Dette kan noen ganger være vanskelig. Imidlertid bruker vi toppmoderne utstyr og teknikker for å hjelpe oss med å finne ut nøyaktig hvor det kommer fra, slik at vi effektivt kan håndtere det. Når dette har blitt bestemt av våre teknikere, vil de avgjøre hva som er best for å behandle denne spesielle typen muggvekst eller fuktsituasjon i hjemmet ditt med en fuktkontrollenhet eller andre behandlinger.

Profesjonell fuktighetskontroll fra proffene er et must!

Hvis du leter etter profesjonelle fuktkontrollfirmaer, er det beste valget å spørre ekspertene. Vi har bygget et rykte som det fremste profesjonelle skadedyrbekjempelsesselskapet i området. Våre teammedlemmer er opplært til å håndtere alle typer fukt- eller skadedyrproblemer du måtte ha hjemme eller på eiendommen din. Vi tilbyr også regelmessige serviceplaner som bidrar til å holde skadedyr borte fra eiendommen din hele året. Ring oss i dag for en gratis befaring!

Vi er stolte av arbeidet vårt og streber hver dag for å sørge for at hver enkelt av våre kunder får det de trenger fra oss!

Scroll to Top