Veggedyrbevissthetsuken 2020


Den nasjonale skadedyrbekjempelsesforeningen advarer reisende som nylig varmeel og losji ledige stillinger har oppmuntret veggedyrpopulasjoner

FAIRFAX, VA (8. juni 2020) Så mange amerikanere forberede å ta turen til sommerferien over de neste månedereksperter på Nasjonalt skadedyrbekjempelsesforbund (NPMA) er påminnelse reisende for å være på vakt for haikeskadedyr under Veggebug Awareness Week, denne 7-13 juni. Dette årlig overholdelse, gjenkjent av Chases kalender for hendelser, serverer som en påminnelse for de som reiser at en liten skadedyr kan bety et gigantisk problem hvis det ikke oppdages tidlig.

Veggedyr kan bli funnet så og si hvor som helst, og mens mange amerikanere er glade for å gjenoppta reiseplanene ettersom hjemmeværende bestillinger sakte oppheves over hele landet, er det viktig at de husker å være årvåkne mot veggedyrsaid Brittany Campbell, Ph.D., entomolog for NPMA. Veggedyr kan overleve flere måneder uten blodmåltid og wmed mange hoteller som har opplevd lavt belegg de siste månedene, vil veggedyr være det sulten og kan faktisk komme ut på høylys dag for å mate – en dramatisk endring i atferd for et skadedyr som er beryktets for mateing om natten.”

Å forhindre bringe veggedyr hjembør reisende gjennomføre en grundig inspeksjon av rommet umiddelbart etter innreise og rapporter alle tegn på angrep til ledelsen.

Fra april 2019 til april 2020 var det en 70 prosent økning i nettsamtaler i USA rundt temaet å møte veggedyr, med mer enn 6,1 millioner samtaler forekommer i siste måned alene.* For å sikre at reisende ikke ubevisst transporterer noen haikere med demanbefaler NPMA ta følgende skritt for å forhindre angrep ved hjemkomst:

  • Når du kommer inn i rommet, sut kofferten på badet på flislagt gulv eller benkeflate i stedet for et teppebelagt gulv eller på sengen.
  • Inspiser hele rommet grundig, inkludert bak sengegavlen, under lamper og innvendige kommoder, skuffer, sofaer og stoler.
  • Trekk arkene tilbake på sengen og inspiser madrassens sømmer, spesielt i hjørnene, for avslørende flekker eller flekker.
  • Ta med en liten lommelykt for å hjelpe deg med visuelle inspeksjoner.
  • Hvis du ser noe mistenkt, bytt rom/etablissement umiddelbart. Ikke bo i et tilstøtende rom.
  • Vurder å oppbevare bagasjen i plastposer eller på flislagte gulv for varigheten av oppholdet.
  • Støvsug og inspiser kofferter ordentlig utenfor etter hjemkomst fra ferie. Ikke ta med kofferten inn i hjemmet ditt før den er inspisert.
  • Kontakt en autorisert skadedyrbekjemper hvis det er mistanke om angrep i ditt hjem.

For mer informasjon om veggedyr, besøk PestWorld.org.

*Online engasjementfunn er et resultat av forskning utført av Advanced Symbolics Inc.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook,TwitterPinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

5 + 11 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...