Veggedyr kan enkelt forebygges ved å bruke denne enkle metoden

Veggedyr er noe huseiere frykter og gruer seg til. De er vanskelige å kontrollere, da de lett kan reise fra infiserte områder til hjemmet ditt. Hvis du opplever et angrep, kan du lære hvordan du identifiserer det og hvordan du håndterer det. Lær hvordan du kvitter deg med veggedyr i hjemmet med skadedyrbekjempelse.

Identifikasjon av veggedyr

Det er avgjørende å få behandling så snart du mistenker at du har et veggedyrangrep.

Her er noen tegn som vil hjelpe deg å identifisere et veggedyrangrep, slik at du kan iverksette tiltak for å behandle det:

  • Sterk, muggen og ubehagelig lukt. Det kan være ubehagelig for store antall.
  • De etterlater små, kløende, røde merker på huden. De lever av hud som ikke er dekket.
  • Forskjellen mellom levende og døde veggedyr. Deres små kropper er rødbrune og ligner små eplefrø.
  • Sengetøy kan ha små, rødbrune flekker. Dette er flekker av veggedyrekskrementer.

Hvis du merker ett eller flere av disse tegnene på veggedyr, kan du ha et angrep på hendene. Kontakt en profesjonell for lokal skadedyrkontroll for veggedyr.

Veggedyrs vaner og oppførsel innendørs

De er veggedyr på nattskift og kommer vanligvis ut om natten når folk sover. Men de kan også prøve å mate i løpet av dagen. Når det er måltid, vil veggedyr dukke opp fra gjemmestedene og flytte til den menneskelige verten for å spise. De tiltrekkes av varme og tilstedeværelsen av CO2 og kan leve i opptil 20 måneder uten et måltid, selv om de vanligvis spiser hver femte til tiende dag.

Fem enkle metoder for å eliminere veggedyr

Når du har identifisert et veggedyrangrep, er det på tide å starte prosessen med å bli kvitt dem.

  1. Hvis du mistenker at du har veggedyr etter en ferie, vask alle klærne i vesken på høy varme. Støvsug deretter posene grundig.
  2. Fjern alt sengetøyet og plukk opp alle kjæledyrets tepper og vaskbare senger og leker. Kast alt du ikke trenger og vask det på høy varme. Hvis gjenstanden ikke kan vaskes, legg den i tørketrommelen i 30 minutter på høyeste varmeinnstilling.
  3. Alle overflater egner seg for støvsuging, porøse eller ikke. Du kan støvsuge madrasser, tepper og gulv, samt disker, bord, elektroniske enheter og elektronikk. Når du er ferdig, forsegl posen og kast den.
  4. Du kan leie eller kjøpe en dampbåt. En damprenser er et flott alternativ for veggedyrangrep.
  5. Snakk med en profesjonell. Profesjonell bekjempelse av veggedyr er den beste metoden for å bli kvitt veggedyr.

Veggedyr er blant de vanskeligste skadedyrene å utrydde. Et profesjonelt skadedyrfirma kan hjelpe deg med å bli kvitt veggedyr raskt og effektivt.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

8 + 2 =

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...