Tips for forebygging av skadedyr i ferien


National Pest Management Association deler tips om hvordan du kan forhindre skadedyrangrep når du pynter til høytiden

FAIRFAX, VA (16. november 2020) – For å forberede seg på «den mest fantastiske tiden på året», får familier over hele landet dekorasjoner ut av lageret og setter opp levende grøntområder rundt hjemmet. Mange er imidlertid ikke klar over at de også kan bringe inn uønskede skadedyr. For å bidra til å holde sesongen glad og lys, oppfordrer National Pest Management Association (NPMA) huseiere til å huske å sjekke disse trærne, kransene og kransene før de tar dem med inn i hjemmet.

“Selv om disse dekorasjonene er ment å bringe glede, kan de faktisk ende opp med å forårsake ganske hodepine hvis noen skadedyr klarer å ta en tur inn i hjemmet ditt,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Edderkopper, maur og flått liker å gjemme seg dypt i grenene til levende grøntområder og mange andre skadedyr, inkludert flekkete lyktfluer, liker å legge egg i dem også, noe som gjør grundige inspeksjoner avgjørende for å forhindre angrep.”

For å unngå å bringe skadedyr inn i hjemmet denne høytiden, anbefaler NPMA følgende tips:

  • Inspiser levende grøntområder som kranser, trær eller kranser for tegn på skadedyr eller egg.
  • Rist ut alt levende grønt før du bringer det innendørs for å fjerne eventuelle haikere.
  • Lagre ved minst 20 fot fra hjemmet og fem fot fra bakken.
  • Inspiser veden for tegn på skadedyr før du bringer den innendørs.
  • Når du kaster levende grønt, plasser det så langt fra hjemmet som mulig for å unngå å tiltrekke skadedyr til eiendommen din.
  • Kontakt en autorisert skadedyrbekjemper hvis det er mistanke om et angrep.

For mer informasjon om forebygging av skadedyr, besøk www.PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

9 + 5 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...