stokkmaur

Tips for å bli kvitt stokkmaur naturlig

Er det mulig å leve uten maur i huset vårt? Jeg tror svaret er umulig, og de fleste mennesker i dette universet vil være enige med meg. Fordi maur er overalt i denne verden. Men ingen liker å leve med maur fordi noen ganger ødelegger de eiendommen vår, maten og biter oss også. Vi kan ikke holde dem borte fra huset vårt for alltid.

Men riktige trinn og effektive teknikker kan holde dem borte fra huset vårt i maksimal tid. Stokkmaur er en av de farlige artene av maur. De ødelegger våre verdifulle trehus. Her er litt om hvordan bli kvitt stokkmaur naturlig.

For å bli kvitt stokkmaur naturlig, må vi kjenne dem og kjenne deres egenskaper

Denne typen maur er et av de største medlemmene av maurarter. De er svarte i fargen og noen ganger rødbrune. Lengden deres varierer fra 5 til 14 mm. De har rund mage og en node på ryggen.

De spiser ikke treverk. De lager tunneler i treverk eller i jord for å lage reir. De legger egg i disse tunnelene og avler opp babyene sine. De liker fuktige steder for å lage reir. Så de finner treverk som er fuktig og varm. De finner også steder som er svært nær mat- og vannkildene og også trygge for å leve.

De liker å spise sukker og protein. Sukker og stoffer som produseres ved hjelp av sukker tiltrekker seg maur. Enhver type søt, fruktjuice, honning, kake, melk, etc. tiltrekker seg denne typen maur. Også matvarer som inneholder proteiner som kjøtt, fisk, menneskelig mat laget med protein tiltrekker dem i stor grad.

Noen metoder for å bli kvitt stokkmaur

Helle vann i reiret. Vi må identifisere reiret deres og deretter forstørre åpningen til reiret og helle varmt hva eller kaldt vann i den. Sørg for at hele reiret er fylt med vann. Du kan også blande litt sitronsaft med vannet for bedre resultat. Dette vil drepe alle medlemmene i reiret og du vil bli kvitt stokkmaur naturlig.

Men vi anbefaler ikke dette. Det vi anbefaler er å bruke Trinol vanningsmiddel som blandes i vann. Ved å bruke dette blir produktet kontaktdrepende, og du trenger bare noen få desiliter.

En annen måte å bli kvitt det på er å fjerne hele det råtne treverket som er infisert av stokkmaur. Hvis det infiserte området er lite og mindre viktig for huset vårt, er denne teknikken nyttig. Men stor sett går ikke dette.

Hvis vi kan fjerne alle produkter som tiltrekker dem til huset vårt, vil de fraråde å lage reir i huset vårt. Vi må gjøre alle matkildene utilgjengelige for dem. Og må prøve å holde badet vårt og kjøkkenvasken ren og tørr etter bruk. Dette vil forhindre angrep av stokkmaur i huset vårt.

Et annet naturlig produkt noen bruker er maisprodukter, som brukes til å kontrollere stokkmaurangrep. De kan ikke fordøye mais. Når de drikker etter å ha spist mais, begynner maispulveret å utvide seg og kommer i kontakt med vann og som et resultat dør de.

Borsyre er også veldig nyttig for å bli kvitt stokkmaur. En 1:10 blanding av borsyre og sukker er veldig effektiv for å drepe dem. Arbeidsmaurene bærer den blandingen til reiret og spiser helt og dør. Det hjelper å drepe alle medlemmene i reiret.

Men vi anbefaler ikke noen av dem. Vi anbefaler å bruke skikkelig forgiftet åte, slike som Swirr mauråte eller Kvitt maurmiddel. De fungerer fint, og er effektive når de brukes riktig.

Ellers er stokkmaur ganske hardføre, og vi anbefaler profesjonell hjelp dersom du ikke er trygg på å fjerne stokkmaur fra huset selv.

Scroll to Top