Støv av sommerens spindelvev med ressurser og aktiviteter fra PestWorldForKids.org

[ad_1]

Å gå tilbake til skolen er ikke så vanskelig når læringen er morsom!

FAIRFAX, VA (25. juli 2019) – Sommerferien går alltid på et øyeblikk, men i løpet av den tiden kan elevene miste noe av kunnskapen de har brukt hele året på å få. The National Pest Management Association (NPMA) er stolte av å tilby materiale på barnas nettsted, PestWorldForKids.org, for å hjelpe foreldre, lærere og barn med å unngå sommernedgangen og starte skoleåret på høyre fot. Designet for studenter fra Pre-K til 8th klasse, tilbyr PestWorldForKids.org et trygt og morsomt pedagogisk miljø med aktiviteter som gjør det å lære om insekter og andre dyr til et eventyr.

“PestWorldForKids.org fungerer som en verdifull ressurs som lærere og foreldre kan bruke til å utdanne barn og introdusere dem til den eksotiske verdenen av insekter og skapninger,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Foreldre kan lage et klasserom i sin egen bakgård med Critters Crafts and Pest Guides, mens lærere kan styrke høstens pensum med unike leksjonsplaner og science fair kits.”

Kategorisert etter klassetrinn introduserer ressursene på PestWorldForKids.org elevene til skadedyrverdenen på en morsom og spennende måte, perfekt for både klasseromstimer og hjemmeaktiviteter. Alt undervisningsmateriell på nettstedet støtter utdanningsstandarder fra National Science Teachers Association (NSTA) og National Council of Teachers of English (NCTE). Studentene kan bruke kunnskapen sin og sette ferdighetene sine på prøve som juniorentomologer med vitenskapsmessesett, spørrekonkurranser og morsomme spill som Bug Builder og Pest Detective. I løpet av skolestartsesongen er det noe for enhver smak på PestWorldForKids.org, og nytt materiale legges jevnlig til nettstedet.

For mer informasjon eller for å utforske ressurser for lærere, foreldre og elever, besøk PestWorldForKids.org.

###

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top