Støv av sommerens spindelvev med ressurser og aktiviteter fra PestWorldForKids.org


Å gå tilbake til skolen er ikke så vanskelig når læringen er morsom!

FAIRFAX, VA (25. juli 2019) – Sommerferien går alltid på et øyeblikk, men i løpet av den tiden kan elevene miste noe av kunnskapen de har brukt hele året på å få. The National Pest Management Association (NPMA) er stolte av å tilby materiale på barnas nettsted, PestWorldForKids.org, for å hjelpe foreldre, lærere og barn med å unngå sommernedgangen og starte skoleåret på høyre fot. Designet for studenter fra Pre-K til 8th klasse, tilbyr PestWorldForKids.org et trygt og morsomt pedagogisk miljø med aktiviteter som gjør det å lære om insekter og andre dyr til et eventyr.

“PestWorldForKids.org fungerer som en verdifull ressurs som lærere og foreldre kan bruke til å utdanne barn og introdusere dem til den eksotiske verdenen av insekter og skapninger,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Foreldre kan lage et klasserom i sin egen bakgård med Critters Crafts and Pest Guides, mens lærere kan styrke høstens pensum med unike leksjonsplaner og science fair kits.”

Kategorisert etter klassetrinn introduserer ressursene på PestWorldForKids.org elevene til skadedyrverdenen på en morsom og spennende måte, perfekt for både klasseromstimer og hjemmeaktiviteter. Alt undervisningsmateriell på nettstedet støtter utdanningsstandarder fra National Science Teachers Association (NSTA) og National Council of Teachers of English (NCTE). Studentene kan bruke kunnskapen sin og sette ferdighetene sine på prøve som juniorentomologer med vitenskapsmessesett, spørrekonkurranser og morsomme spill som Bug Builder og Pest Detective. I løpet av skolestartsesongen er det noe for enhver smak på PestWorldForKids.org, og nytt materiale legges jevnlig til nettstedet.

For mer informasjon eller for å utforske ressurser for lærere, foreldre og elever, besøk PestWorldForKids.org.

###

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

2 + 8 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...