Sliter du med å avskrekke kakerlakker i hjemmet ditt?

Kakerlakker er en av de minste artene av kakerlakker som finnes rundt om i verden. Noen få egg kan imidlertid utløse et fullstendig kakerlakkangrep, og det er derfor det er viktig å ansette erfarne skadedyrbekjempere for den beste skadedyrbekjempelsen. Dessuten, siden kakerlakker er så vanskelig å bli kvitt, trenger du et profesjonelt kakerlakkmiddel for å få jobben gjort. Denne artikkelen vil dele tegn på å identifisere kakerlakker, deres farer og tips for å holde dem borte fra huset ditt.

Tydelige tegn på kakerlakker i hjemmet ditt

Kan det være tegn på kakerlakkangrep i huset ditt? Her er noen tegn du bør vurdere:

  • Kakerlakkaktivitet på dagtid: Kakerlakker er vanligvis aktive om natten, så hvis du ser dem krype rundt huset ditt på dagtid, kan det hende du har en kakerlakkangrep.
  • En muggen og oljeaktig lukt: Kakerlakker produserer luktende kjemikalier. Så hvis du lukter en fet og muggen lukt, kan det hende du har å gjøre med et angrep av kakerlakker.
  • Kakerlakkskitt: Kakerlakkskitt ser ut som kaffegrut eller malt pepper; du kan enkelt finne mørke flekker på benkeplater eller skuffer.
  • Døde kakerlakker: Hvis du finner døde kakerlakker rundt husene, vil du sannsynligvis møte vennene deres.
  • Høy tilstedeværelse av mindre brune kakerlakker: Kakerlakker er vanlig på bad og kjøkken på grunn av den høye tilstedeværelsen av fuktighet og mat. På badet spiser de tannkrem og såpe.

Når du oppdager kakerlakker, kontakt profesjonelle utryddere fordi de er helserisiko for familien din.

Hvorfor Kakerlakker er så farlige for helsen din

Graviditetsperioden for kakerlakker er kort, og dette er et vindu der noen få egg kan gi et stort angrep, noe som resulterer i allergier og astmakomplikasjoner. Spytt og avføring fra en kakerlakk inneholder proteiner og allergener som kan forårsake astmaanfall. Hvis befolkningen vokser, vil kakerlakkene lete etter nye matkilder for å støtte kolonien deres, inkludert matrester på menneskelig hud. Kakerlakker kan også bite og forårsake mild hudirritasjon.

Fem tips for å holde kakerlakker unna hjemmet ditt

Kakerlakkers evne til å avle raskt betyr at du trenger profesjonell kakerlakkbehandling. Ideelt sett er eksperter de eneste som kan tilby den mest effektive løsningen for kakerlakkskadedyrbekjempelse. Men bruk følgende tips for å forhindre at kakerlakker angriper hjemmet ditt.

  1. Begrens mattilgangen: De vil bevege seg bort hvis du kan hindre dem i å få tilgang til vann og mat. Unngå å etterlate vann i vasker og boller. Oppbevar også mat i tett lukkede beholdere.
  2. Rengjør huset: Tørk av alle overflater der du tilbereder mat. Rengjør mat eller væskesøl, spesielt under apparater (kjøleskap, komfyrtopp, ovner, oppvaskmaskiner) og under vasken.
  3. Declutter: Fjern tilgangsrot som magasiner og aviser, som vanligvis er gjemmeplassene til kakerlakker.
  4. Fyll sprekker og hull: Tett hull på fundamentet, hull rundt rør og lysarmaturer.
  5. Lei profesjonell behandling: Eksperter gir en mer effektiv måte å fjerne kakerlakkereiret og alle kakerlakkene på eiendommen din.

Hvis du har brukt alle disse tipsene, men fortsatt tror det er en kakerlakkangrep rundt eiendommen din.

Trikset for å bli fullstendig kvitt kakerlakker i hjemmet ditt

Kakerlakker er vanlig i skitne områder. Eventuelle første tegn eller kakerlakkaktivitet i huset ditt bør lede deg til å varsle tjenestene til profesjonell kontroll, som er klare til å kontrollere disse skadedyrene med de mest avanserte behandlingsmetodene som kan gjøre hjemmet ditt kakerlakkfritt. Vi er teamet for jobben hvis du leter etter en proaktiv måte å håndtere skadedyr i hjemmet ditt.

Kakerlakker er små arter. Hvis de infiserer huset ditt, kan de spre allergier og forårsake astma. For å forhindre at disse skadedyrene forstyrrer freden i hjemmet ditt, kan du leie skadedyreksperter som kan tilby et skadedyrprogram hver annen måned for å vurdere mortproblemet ditt og finne den beste løsningen.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

5 + 14 =

Slik lokker du sukkermaur ut av hjemmet ditt

Slik lokker du sukkermaur ut av hjemmet ditt

Sukkermaur er små insekter som ofte finnes i hjemmet. De er kjent for å være tiltrukket av søtsaker og sukkerholdige matvarer. Disse maur kan være en plage i hjemmet, da de kan invadere kjøkkenet og andre områder hvor mat oppbevares. Det er viktig å bli kvitt...

Effektive metoder for å eliminere små sorte maur

Effektive metoder for å eliminere små sorte maur

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte blir funnet i norske hjem. Disse maur er små i størrelse og har en svart farge, derav navnet. De er kjent for å være svært utholdende og kan være en plage å ha i huset. Små sorte maur er på jakt etter mat og vann, og de...

Tips og triks for å bli kvitt små sorte maur

Tips og triks for å bli kvitt små sorte maur

Små sorte maur er en vanlig plagsomhet i mange hjem. Disse små insektene kan dukke opp overalt, fra kjøkkenet til baderommet. De er kjent for å være på jakt etter mat og vann, og kan være spesielt irriterende når de finner veien inn i matlageret eller søppelbøtten....