Slik unngår du å sende skadedyr direkte til hjemmet ditt

[ad_1]

National Pest Management Association advarer om at disse spesialleveransene kan gi mer enn bare gaver

FAIRFAX, VA (2. desember 2020) – I kjølvannet av online feriehandelsavtaler kan mange amerikanere forvente en flom av pakker på dørstokken gjennom ukene fremover. Det mange imidlertid ikke forventer er at disse pakkene kan inneholde skadedyr, noe som gir dem direkte tilgang til hjemmet ditt. For å unngå ferieoverraskelsen av et skadedyrangrep denne sesongen, anbefaler National Pest Management Association (NPMA) huseiere å ta skritt for å inspisere pakkene ordentlig før de bringes innendørs.

“Som mennesker leter skadedyr etter koselige steder å gjemme seg unna kalde temperaturer, og et av favorittstedene deres er tilfeldigvis i fraktesker,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “For skadedyr som kakerlakker og gnagere tjener pappesker og andre papirprodukter som gode kilder til mat og husly. Skadedyr kan komme inn i pakkene dine mens de sorteres ved distribusjonsanlegg eller til og med i den korte tiden de blir stående på dørstokken din, noe som gjør inspeksjon avgjørende før utpakking.»

Huseiere kan unngå påkjørsler med skadedyr skjult i pakker denne høytiden ved å følge disse trinnene:

  • Inspiser pakkene for tegn på gnagemerker eller avføring, da dette er tegn på potensiell gnagerangrep.
  • Åpne pakker utendørs og se etter skadedyr og egg, og sørg for å fjerne alt mistenkelig før du tar med inn.
  • Hvis skadedyr har infiltrert pakken din, fjern innkjøpte gjenstander og kast esken i en forseglet søppelbøtte.
  • Bryt ned alle esker, angrepne eller ikke, og kast dem raskt, siden hauger med papp er attraktive havneplasser for skadedyr.
  • Hvis du mistenker et angrep i hjemmet, kontakt en autorisert skadedyrbekjemper umiddelbart før det går ut av hånden.

For mer informasjon om vinterskadedyr eller for å finne en autorisert skadedyrbekjemper i ditt område, besøk www.PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top