Slik unngår du å sende skadedyr direkte til hjemmet ditt


National Pest Management Association advarer om at disse spesialleveransene kan gi mer enn bare gaver

FAIRFAX, VA (2. desember 2020) – I kjølvannet av online feriehandelsavtaler kan mange amerikanere forvente en flom av pakker på dørstokken gjennom ukene fremover. Det mange imidlertid ikke forventer er at disse pakkene kan inneholde skadedyr, noe som gir dem direkte tilgang til hjemmet ditt. For å unngå ferieoverraskelsen av et skadedyrangrep denne sesongen, anbefaler National Pest Management Association (NPMA) huseiere å ta skritt for å inspisere pakkene ordentlig før de bringes innendørs.

“Som mennesker leter skadedyr etter koselige steder å gjemme seg unna kalde temperaturer, og et av favorittstedene deres er tilfeldigvis i fraktesker,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “For skadedyr som kakerlakker og gnagere tjener pappesker og andre papirprodukter som gode kilder til mat og husly. Skadedyr kan komme inn i pakkene dine mens de sorteres ved distribusjonsanlegg eller til og med i den korte tiden de blir stående på dørstokken din, noe som gjør inspeksjon avgjørende før utpakking.»

Huseiere kan unngå påkjørsler med skadedyr skjult i pakker denne høytiden ved å følge disse trinnene:

  • Inspiser pakkene for tegn på gnagemerker eller avføring, da dette er tegn på potensiell gnagerangrep.
  • Åpne pakker utendørs og se etter skadedyr og egg, og sørg for å fjerne alt mistenkelig før du tar med inn.
  • Hvis skadedyr har infiltrert pakken din, fjern innkjøpte gjenstander og kast esken i en forseglet søppelbøtte.
  • Bryt ned alle esker, angrepne eller ikke, og kast dem raskt, siden hauger med papp er attraktive havneplasser for skadedyr.
  • Hvis du mistenker et angrep i hjemmet, kontakt en autorisert skadedyrbekjemper umiddelbart før det går ut av hånden.

For mer informasjon om vinterskadedyr eller for å finne en autorisert skadedyrbekjemper i ditt område, besøk www.PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

10 + 11 =

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...