Slik holder du edderkopper effektivt unna hjemmet ditt

Publiseringsdato: 17. november 2022
Kategori: Edderkopper

Hvis du tror på alt du hører, lurer edderkopper rundt hvert hjørne og venter på å bite deg med deres dødelige gift som vil drepe deg umiddelbart. Selv om dette kan være sant i skrekkfilmer, er ikke edderkopper så skumle som popkulturen ville få deg til å tro.

Noen arter av edderkopper er farlige, men de fleste foretrekker å unngå interaksjon med mennesker. For å finne ut mer om edderkopper, hvordan de ser ut, farene de kan forårsake, og hvordan profesjonell skadedyrkontroll kan holde hjemmet ditt edderkoppfritt, les videre og lær av proffene.

Hvordan ser edderkopper ut?

Mens edderkopper kan være skumle, er flertallet av edderkoppene vi ser ufarlige for mennesker. Her er noen av de vanlige edderkoppene:

  • Husedderkopp: Denne edderkoppen er liten, rund, lysebrun og finnes vanligvis i spindelvev rundt hjemmet ditt
  • Hoppeedderkopp: Denne edderkoppen kan lettest identifiseres med de fire store øynene i ansiktet, og kan hoppe 25 ganger kroppsstørrelsen.
  • Kjelleredderkopp: De varierer i farge fra blekgul til lysegrå eller brun. De kalles ofte pappa-lange ben på grunn av deres lange tynne ben og lille kropp.
  • Krabbeedderkopp: Disse edderkoppene får navnet sitt fordi de ligner på krabber og beveger seg sidelengs. De finnes ofte utenfor hjemmene og kommer sjelden innendørs.

Dette er bare noen av de vanlige edderkoppene du vil se. Vi anbefaler å unngå håndtering av edderkopparter da noen kan bite.

Er edderkopper virkelig farlige?

De fleste arter av edderkopper er en ufarlig plage som ikke utgjør noen fare for mennesker, men du må være oppmerksom på noen potensielt farlige edderkopper.

Den svarte enkeedderkoppen er ikke vanlig å finne i vårt område, men er en edderkopp du må kunne gjenkjenne. Den svarte fargen og røde timeglassmarkeringen på magen gjør den lett å identifisere. Den andre farlige edderkoppen å være klar over er den gule sekkeedderkoppen. Denne edderkoppen er en nattlig jeger, så møter med mennesker er sjeldne. De er lysegule eller kremfargede og mindre enn en halv tomme i størrelse.

Enkel og effektiv edderkoppforebyggende tips for hjem

Enten du har å gjøre med farlige eller bare irriterende edderkopper, vil du ikke ha dem rundt hjemmet ditt. Her er noen trinn du kan ta for å forhindre edderkopper:

  • Tett sprekker og sprekker rundt hjemmet ditt
  • Inspiser utemøbler, dekorasjoner, bokser og poser før du tar dem med inn
  • Eliminer rot rundt hjemmet ditt der edderkopper kan gjemme seg
  • Slå ned spindelvev slik du ser dem
  • Eliminer andre skadedyr som edderkopper anser som byttedyr

Disse trinnene kan hjelpe deg med å begrense antall edderkopper i hjemmet ditt.

Hemmeligheten bak total edderkoppkontroll

Selv om det er noen skritt du kan ta for å holde edderkopper ute av hjemmet ditt, er det ingen erstatning for profesjonell edderkoppkontroll. Vi kan samarbeide med deg for raskt å eliminere eventuelle edderkopper rundt hjemmet ditt. Planene våre for skadedyrbekjempelse i hjemmet vil også forhindre andre skadedyr som edderkopper lever av, og gir dem mindre grunn til å henge rundt i huset ditt.

For total edderkoppkontroll, ring oss i dag. Vi kan eliminere edderkoppene som plager hjemmet ditt og de andre skadedyrene som trekker dem dit, slik at du kan leve uten irriterende og potensielt farlige edderkopper som truer familien din.

Scroll to Top