Slik forhindrer du fluer rundt hjemmet ditt

Mange forskjellige typer flueskadedyr kan invadere huset ditt. Som du utvilsomt kan gjette, viser forskjellige typer fluer ulik oppførsel. Flere små insekter kan samles i hjemmet ditt for å danne en sverm. Det finnes forskjellige typer fluer. Det er ikke alltid fruktfluer når du ser bittesmå fluer over alt. De kan være soppmygg eller phorid fluer.

Selv om et angrep av fluer kanskje ikke virker som en stor sak, er de kjent for å forårsake sykdom. Ta kontakt med profesjonell skadedyrbekjemper for skadedyrbekjempelse dersom du oppdager flueangrep.

Vanlige fluer i hjemmet ditt

Det er forskjellige typer fluer; husflua er en av de vanlige fluene som invaderer et hjem. De har en rekke størrelser. De kan være veldig mørkegrå eller svarte og har ofte et blåaktig støp og gjennomsiktige vinger.

Den andre utbredte typen skadedyr som sees er hestefluen. Kroppene deres er svarte, mens vingene kan være brune eller brune. Disse fluene er beryktet for den uutholdelige smerten umiddelbart etter et av bittene deres. De er svært fiendtlige, til et punkt hvor de til og med ville jage etter byttet sitt.

Hvordan finne ut om du har å gjøre med flueangrep

Det er mulig at du først, når du hører den summende lyden av fluer rundt huset ditt, prøver å ignorere dem. På den annen side, hvis du finner et betydelig antall fluer, kan du ha et angrep.

Du må inspisere dreneringskanalene, avløpene og områdene rundt vaskene fordi det er her fluer ofte samles på jakt etter mat og vann.

Konsekvent tilstedeværelse av fluer og observasjon av mange fluer som svever i nærheten av søppeldunker og andre avfallsbeholdere er indikatorer på et betydelig flueproblem.

Maggots blir til fluer; de er i larvestadiet av fluer, og deres tilstedeværelse på landet ditt indikerer at det kan være et hekkested der. Du kan finne larvene i søppel- og matområder som begynner å bli dårligere.

Fem enkle og effektive flueforebyggende tips

Du kan ta flere forskjellige tilnærminger til hold fluer unna. Følgende er de fem mest effektive metodene:

  1. Opprettholde et rent hjem: Å opprettholde et rent hjem er en effektiv strategi for å redusere mattilgjengeligheten for uønskede gjester som insekter og gnagere.
  2. Oppretthold passende matoppbevaring: Dekk til mat som kjeks og søtsaker som vil bli servert til besøkende, oppbevar eventuelle rester i lufttette beholdere, og oppbevar enten frukt og grønnsaker i kjøleskapet eller oppbevar dem i tildekkede beholdere.
  3. Sjekk at søppelet ditt er trygt: Fluer elsker søppel. Tettsittende søppelbokslokk er den beste tilnærmingen for å forhindre at skadedyr utnytter søppelet ditt som fôringskilde.
  4. Kontroller fuktighet: Flueoverlevelse krever litt fuktighet. Reparer utette rør og inventar, bruk en avfukter på fuktige dager, rengjør takrennene dine og fjern kilder til vannopphopning i vasker, badekar og andre våte områder.
  5. Kontakt en profesjonell: Ring en proff for å holde disse skadedyrene ute året rundt. Noen profesjonelle skadedyrkontroll tilbyr pålitelige skadedyrkontrolltjenester.

Fordi det er utfordrende å kontrollere fluer beste måten å holde fluer unna er å ta forebyggende tiltak før de i det hele tatt dukker opp. Det vil bidra til å redusere variablene som tiltrekker skadedyr til hjemmet ditt og redusere antallet tilgangspunkter.

Profesjonell skadedyrkontroll gir den beste fluebekjempelsen

Hvis forskjellige fluer finner veien inn i hjemmet ditt til tross for din beste innsats, ring en profesjonell skadedyrkontroll. Fluer er noe som kan unngås og kontrolleres med vår hjelp. Vi vil lede deg gjennom miljøtilpasningene du kan gjøre, slik at du ikke trekker fluer til hjemmet ditt og ikke gjør det lett for dem å komme inn.

På grunn av vår behandling vil det være en betydelig reduksjon av husfluer, hestefluer og andre fluer. Du kan nyte hjemmet ditt uten å bekymre deg for invasjonen av fluer som er nesten umulige å kontrollere.

Scroll to Top