Slik blir du enkelt kvitt stokkmaur rundt hjemmet ditt

Selv om de sjelden biter, kan stokkmaur forårsake betydelig skade på den strukturelle integriteten til hjemmet ditt. De er blant de mest problematiske maurene og kan være en av de tøffeste å håndtere. Selv om du ser en svart maur krype rundt, tror du kanskje det ikke er så farlig; stokkmaur kan imidlertid være veldig lure. De er nattaktive og kommer bare ut om natten når du ikke kan se dem, og advarselsskiltene deres kan være svært subtile. Hvis du mistenker et angrep, ikke kast bort tid og kontakt skadedyrekspertene umiddelbart.

Snekker maur reir: Hvor er de?

stokkmaur har to typer reir, satellittkoloniene og foreldrekoloniene. Foreldrekolonier er vanligvis utendørs på råtne steder som stokker, stubber, gamle brett, trerøtter eller råtnende trær. stokkmaur vil også hekke i fuktig og råtnende tre i hjemmet ditt, for eksempel under oppvaskmaskiner, vasker eller bad.

stokkmaur kommer inn i hjemmene via skadet eller vått treverk, ved hjelp av sprekker rundt dører og vinduer, og vil til og med lage stier gjennom sunt tre om nødvendig. Siden et satellitt-reir ikke trenger å støtte livssyklusen, kan stokkmaur-satellittreir finnes på rimelig tørre steder sammenlignet med de foreldrene.

Tørre områder som er vert for satellittreir kan bestå av rom som veggrom, innvendig isolasjon på loft eller innenfor hule dører. Satellittsnekkermaurarbeidere flytter mellom foreldrereir for å transportere mat, pupper og, hvis fuktighetsnivået i satellittnettet er passende, snekkermauregg.

Kan du se stokkmaur i veggen din?

Selv om det kan være utfordrende å identifisere en snekkermaurangrep inntil skaden er omfattende, kan noen ledetråder være mer åpenbare. Hvis du ser gigantiske svarte maur inne i hjemmet ditt, til og med en eller to, kan det være hundrevis, eller til og med tusenvis, bare ute av syne innenfor veggene dine.

Å se frass, som ligner på sagflis, i noen områder av hjemmet ditt kan indikere hvor stokkmaur graver gjennom veggene dine. Dette kan hope seg opp på vegger eller gulvet, men kan også skjules i krypkjeller og vegghull.

Hva du skal gjøre og ikke gjøre når du gjør Carpenter Ant Control

Hvis du har sett maur i hjemmet ditt, er det å kontakte skadedyrbekjempere den beste måten å bli kvitt et aktivt angrep. Her er hva som må og ikke må gjøres for å håndtere en snekkermaurangrep:

Gjøre:

  • Identifiser infestasjonen på riktig måte.
  • Finn de infiserte områdene.
  • Inspiser eiendommen din for tegn på stokkmaur.
  • Hold tre borte fra huset for å forhindre at maur invaderer hjemmet ditt.

ikke:

  • Stol utelukkende på DIY skadedyrbekjempelse.
  • Ignorer å ta vare på de infiserte områdene.
  • Anta at du vil se stokkmaur hvis de er aktive i hjemmet ditt.

stokkmaur kan forårsake rot i hjemmet ditt, så det er best å overlate skadedyrproblemer til ekspertene. For å sikre at stokkmaur aldri invaderer hjemmet ditt i utgangspunktet, må du sørge for at du ikke har råtnende eller mykt treverk i hjemmet ditt. En måte å gjøre dette på er å redusere fuktighet utenfor hjemmet ved å lede alt vann bort fra fundamentet og veggene.

Profesjonell snekker maurutryddelse

Husk at vi kan tilby løpende maurkontrolltjenester rundt i hjemmet ditt for å avvise og redusere maur, minimere matkilder for stokkmaur og fange opp advarselsskilt tidlig. Det lønner seg å ha en lisensiert, erfaren fagperson som utfører rutinemessige inspeksjoner og behandlinger. Ta kontakt med oss ​​i dag for å komme i gang med skadedyrbekjempelsesplanen din.

Scroll to Top