Slik blir du enkelt kvitt orientalske kakerlakker i hjemmet ditt

En av de groveste og største kakerlakkene er den orientalske kakerlakken, som stammer fra Nord-Afrika til tross for navnet. Disse kakerlakkene er også kjent som svarte billekakerlakker eller vannbugs fordi de liker å leve utendørs i fuktige, fuktige og mørke områder. Akkurat som alle andre kakerlakkarter, kan orientalske kakerlakker trenge seg inn i hjem på jakt etter mat. Så hvis du ser mørke kakerlakker rundt huset ditt, ta kontakt og ansett den beste skadedyrbekjemperen. Hvis du vil vite mer om orientalske kakerlakker og hvordan du kan bli kvitt dem, les videre.

Hvordan identifisere en orientalsk kakerlakk

Orientalske kakerlakker er mørke i fargen, alt fra en skinnende, mørk rødbrun farge til beksvart. Deres ovale kropper som kan vokse opp til en tomme er dekket på toppen med vinger, men de kan ikke fly. Et av mortenes unike egenskaper er at de etterlater seg en ubehagelig lukt. Når en profesjonell skadedyrekspert inspiserer hjemmet ditt, vil de se på følgende områder hvor kakerlakkene liker å hekke utendørs:

  • Under løvhauger
  • Under mulch
  • Under verandaer og dekk
  • Rundt råtnende vegetasjon

Når de kommer innendørs, vil du finne dem i følgende områder:

  • Under vasken
  • Nær avløp
  • I kloakk
  • I kjøkken- og baderomsskap

Det første trinnet for å vite hvordan du blir kvitt kakerlakker er å kunne identifisere dem. Det neste trinnet er å kontakte eksperter som vil bruke den beste skadedyrbekjempelsen av mort for å utrydde den spesifikke arten som infiserer hjemmet ditt. Men er orientalske kakerlakker farlige nok til å kreve profesjonell skadedyrkontroll?

Hvorfor orientalske kakerlakker anses som farlige

Orientalske kakerlakker lever i fuktige områder; de krysser kloakk, toalettavløp og søppeltømming, blant andre uhygieniske steder. Med dette i tankene er de beryktede patogener og parasittbærere som er kjent for å overføre sykdommer som tyfoidfeber, salmonella og streptokokker. I tillegg kan spytt og ekskresjoner også utløse allergier og astma, spesielt hos små barn. Disse farene garanterer et behov for profesjonell skadedyrkontroll for kakerlakker og ikke selvbehandling; les videre for å vite hvorfor.

Hvorfor gjør-det-selv orientalsk kakerlakkkontroll mislykkes

Mange gjør-det-selv-metoder, som reseptfrie kjemikalier, vil hjelpe deg med å drepe kakerlakkene du kan nå. Imidlertid er det vanskelig for en ufaglært person å nå alle kakerlakkene i en infisert eiendom. Dessuten kan ufaglært bruk av kakerlakkkontrollprodukter forårsake skade på beboerne i hjemmet og deres kjæledyr. Noen gjør-det-selv-metoder som diatoméjord kan forårsake mer aktivitet fra kakerlakker på jakt etter vann og fuktighet. Hvis du vil ha en robust, effektiv og effektiv løsning og få profesjonelle skadedyrbekjempelsestjenester du kan stole på.

Hvordan du kan avskrekke kakerlakker er imidlertid en prosess du kan bidra til før eller etter du har engasjert deg i profesjonelle skadedyrkontrolltjenester. Siden orientalske kakerlakker foretrekker fuktige områder og kommer inn i hjemmet ditt på jakt etter mat, gjør følgende: dekk avløp med netting, tette hull og sprekker i huset ditt, reparer lekkende rør og avløp, reduser fuktigheten i huset ved å bruke en avfukter, hold overflatene i huset ditt renses ved å fjerne alle smuler, og oppbevar maten i lufttette beholdere.

Hva er den beste måten å bli kvitt kakerlakker på

Mange DIY-metoder på internett vil kaste bort tid og ressurser. For vellykket utryddelse av orientalsk kakerlakk trenger du profesjonelle skadedyrkontrolltjenester fra pålitelige selskaper. Eksperter forstår skadedyr og deres atferd og leverer de beste løsningene for ditt hjemlige skadedyrangrepsproblem.

Orientalske kakerlakker er mørke kakerlakker som etterlater en unik ubehagelig lukt. De foretrekker å hekke i fuktige og mørke områder som under mulch utendørs, nær avløp og under vasken innendørs. Anta at du vil fjerne dem fra hjemmet ditt. Skadedyrkontrolltjenester kan tilby eksperter som vil vurdere situasjonen din, identifisere kakerlakkarter som angriper hjemmet ditt, og utvikle et behandlingsprogram for å utrydde kakerlakkene.

Scroll to Top