Slå deg sammen, høstskadedyr leker ikke


National Pest Management Association avslører en plan for å hindre skadedyr i å avskjære neste bakluke

FAIRFAX, VA (19. september 2017) — Fotballsesongen er tilbake, noe som betyr at de kommende helgene for sportsfans vil bestå av å ta på seg favoritttrøyen og piske opp femlags chip-dip for å ta med til neste bakluke. Men National Pest Management Association (NPMA) advarer om at uvelkomne gjester – i form av skadedyr – lett kan avskjære parkeringsfesten.

“I de kjøligere månedene søker mange skadedyr etter mat som vil opprettholde dem gjennom vinteren,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Det er tilfeldigvis også en populær tid på året for bakluker, som serverer det perfekte pålegget for skadedyr, ettersom burgere og chips ofte blir stående utildekket, søte drikker blir åpnet og søppel hoper seg opp.”

Før avspark bør tailgaters gjennomgå følgende spillplan fra NPMA for å hindre skadedyr fra å score store:

  • Yellowjackets: Denne fryktede maskoten er kjent for å stikke gjentatte ganger og lever av søtsaker og proteiner, så server brus og alkohol i klare kopper. Hvis en guljakke flyr i nærheten, unngå å slå den, da dette bare vil provosere den.
  • Fluer: Er den summende lyden som kommer fra stadion eller en irriterende flue? Fluer kan forurense matoverflater ved baklukene ved å spre sykdomsorganismer som plukkes opp når de spiser søppel og avføring. For å holde fluer i sjakk, tøm søppeldunker regelmessig, dekk til mat og hold bordplatene rene.
  • Maur: Som enhver dedikert tilhengerskare bruker maur styrke i antall for å trives. De er i stand til å søke 100 fot unna reiret, og reiser i store grupper og tiltrekkes av søtsaker og mat med høyt proteininnhold. Oppbevar desserter i lukkede beholdere og rens opp smuler eller søl umiddelbart.
  • Mygg: Selv om det kreves blod, svette og tårer for å vinne på banen, vil riktig myggforebygging sikre at det ikke blir blod ut av banen. Påfør insektmiddel som inneholder minst 20 prosent DEET og bruk lange bukser og ermer for å unngå myggstikk ved bakluke.

For mer informasjon om forebygging av høstskadedyr, besøk www.pestworld.org.

OM DET NASJONALE SKYDDRETTSFORBUND

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 6000 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens engasjement for beskyttelse av folkehelse, mat og eiendom. For mer informasjon, besøk PestWorld.org.

###

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

8 + 13 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...