Skadedyrkontroll: Hvorfor ikke DIY?

DIY Skadedyrkontroll Valgfri

Du kan finne et bredt spekter av profesjonelle skadedyrbekjempelsestjenester, men du finner også grunnleggende alternativer i supermarkeder eller proviantbutikker. De inkluderer limplater, gel-agn og fluesmekker som kan brukes til å kontrollere maur, lopper, fluer og andre skadedyr. Ironisk nok kan huseiere gjøre DIY skadedyrbekjempelse. Dette forsterkes av den tilfeldige suksessen med fangster.

Hyllevareprodukter er midlertidige. Den vanlige tilbakemeldingen vi får fra kunder er at “det fungerer”, men skadedyrene kommer tilbake etter en stund. (Som egentlig betyr at det ikke gjør det). Deretter er det på tide å starte på nytt med prosessen med å sette feller og agn. Du kan også bruke 1 kakerlakkobservasjon hvis kjøkkenet ditt er fullstendig ødelagt og du er ekstremt irritert, akkurat som vår klient.

Det er vanskelig å tro at selv denne drastiske tilnærmingen ikke vil løse problemet. Problemet vil fortsette. Fordi det ikke ble gjort noe forsøk på å eliminere problemet og finne dens rotårsak.

Vi skal være ærlige og fortelle deg at en profesjonell innen skadedyrbekjempelse er nødvendig for å håndtere skadedyrproblemer. Selv om det “bare er maur”, faktisk, spesielt hvis det er maur!

Er du fortsatt ikke overbevist? Her er 3 spørsmål for å finne ut om du gjør det riktig:

1. Vet du hvor og hvorfor du plasserer feller og agn?

Skadedyr kan betraktes som levende skapninger, så strategier for bekjempelse av skadedyr bør ta hensyn til deres biologi og atferd. Å blindt plassere agn og feller er en farlig praksis. Utilsiktet kan dette føre til uønskede effekter. Kolonien kan brytes ned og spre seg, eller skadedyrene kan utvikle sterkere motstand eller immunitet mot plantevernmidler. Fordi alle skadedyrbekjempelsesspesialister er opplært til å ta de nødvendige tiltakene, vanligvis basert på avlssyklusen, for å eliminere dem med hell, kalles de skadedyrspesialister.

Ta bort: Å plassere feller og agn “feil” kan faktisk forverre situasjonen

2. Holder du styr på hvilke skadedyr som tiltrekkes av hvilke agn/feller?

Du trenger ikke stoppe ved å legge feller eller åte. Skadedyrbekjempelse er ikke over når de først er plassert. Du må vite at du har plassert dem i hot spots – observer hvordan skadedyrene reagerer (eller ikke reagerer). Du må spore opptaket når du har bestemt hvor de er plassert. Dette er avgjørende for å finne ut viktig informasjon, for eksempel hvor mange mennesker som bor der, om reiret eksisterer eller ikke, plasseringen av det osv. Den vanlige feilen med å glemme agn og feller er å forlate dem. Disse fareområdene kan over tid unngås av skadedyr.

Ta bort: Å overvåke situasjonen og konsumere agn regelmessig er en god måte å finne ut hva fellene gjør.

3. Hvordan kan du finne den rette avlskilden for din familie?

De fleste plantevernmidler tjener ett formål: å fange, drepe eller avskrekke. For å eliminere skadedyr helt, er det viktig å identifisere kilden til problemet. Du må være forsiktig med husholdningsvanene dine (fjern alt søl så snart som mulig, oppbevar mat og søppel i tett lukkede beholdere, kast eventuelt søppel hver natt), og den strukturelle tilstanden (lekkende rør, sprekker og sprekker eller vegglister som blir dårligere). Hver faktor bidrar til å skape et miljø som er gunstig for hver art. Det er viktig å ha god forståelse for skadedyradferd og bevegelser slik at du kan gjenkjenne dem.

Ta bort: Den eneste måten å løse skadedyrproblemene på er å eliminere grunnårsakene deres.

Er DIY skadedyrbekjempelse virkelig effektiv? Nei.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

3 + 11 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...