Skadedyrbeskyttende tips du virkelig HØST vet


National Pest Management Association deler tips for forebygging av skadedyr for høstsesongen.

FAIRFAX, VA (10. oktober 2022)– Mens høstsesongen byr på gresskarkrydder og alt fint, kan de kjøligere temperaturene sende et mylder av skadedyr på vei innendørs på jakt etter mat og ly. Skadedyrsikring er en helårs bestrebelse; hver sesong presenterer imidlertid sitt eget unike sett med skadedyrpopulasjoner å være forberedt på. Som sådan, National Pest Management Association (NPMA) tilbyr forebyggende tips for et skadedyrfritt hjem denne høsten.

«En gang innendørs, skadedyr likergnagere,kakerlakkerogedderkopperutgjør en alvorlig risiko for både mennesker og eiendom, utløser allergier og astmaanfall, overfører sykdommer og bakterier, forurenser mat, og til og med kompromitterer verdien av et hjem ved å gnage gjennom elektriske ledninger og støttebjelker, sier Cindy Mannes, Senior Vice President for Public Affairs for NPMA. “Det er viktig for huseiere å være proaktive og årvåkne for å forhindre skadedyrangrep i hjemmet.”

NPMA anbefaler følgende tips for å beskytte hjemmet ditt denne sesongen:

  1. Hold kjøkkenbenkene rene, oppbevar maten i lufttette beholdere og kast søppel regelmessig i lukkede beholdere. Smuler og opphopning av søppel appellerer til skadedyr som leter etter mat.
  2. Skjerm ventilasjonsåpninger på loft, åpninger til skorsteiner og andre områder der hjemmene kan være åpne for utendørs, som poståpninger og dyredører.
  3. Tett sprekker og sprekker på utsiden av boligen ved hjelp av fugemasse og stålull. Vær nøye med hvor bruksrør kommer inn i strukturen.
  4. Hold kjellere, loft og krypkjeller godt ventilert og tørt.
  5. Inspiser gjenstander som esker med dekorasjoner, pakkeleveringer og dagligvareposer før du bringer dem innendørs.
  6. Skift væravisolering og reparer løs mørtel rundt fundament og vinduer.
  7. Installer takrenner eller reparer eksisterende systemer som vil bidra til å trekke vann og fuktighet bort fra hjemmet ditt, og forhindre lekkasjer eller opphopning som kan tiltrekke seg skadedyr.
  8. Lagre ved minst 20 fot unna huset og hold buskas godt trimmet.

Når du legger ut tid til moro og høytidsfestligheter denne sesongen, sørg for å beskytte hjemmet ditt mot skadedyr for å forhindre angrep. Hvis du mistenker tilstedeværelsen av skadedyr i hjemmet ditt,kontakt en autorisert skadedyrspesialistå inspisere, identifisere og behandle problemet. For mer informasjon om skadedyrbeskyttende tips og vanlige husholdningsskadedyr, vennligst besøk www.PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens engasjement for beskyttelse av folkehelse, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøkPestWorld.orgeller følg @PestWorld påFacebook,Twitter,Pinterest,TikTokogYouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

8 + 7 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...