Orientalske kakerlakker kan være vanskelig å bli kvitt

Hvor kommer disse orientalske kakerlakkene fra?

Orientalske kakerlakker (noen ganger kalt vannfeil) elsker naturlig å leve utendørs. De er vanligvis glade for å slappe av under blader og steiner, mulch og ved, krypkjeller, kloakkavløp og verandaer. Hvis fuktige, mørke områder er tilgjengelige ute, er de glade skapninger; Mangel på fuktighet ute (tørketider) og kaldt vær fører imidlertid ofte til at de går innendørs for å lete etter områder med høy luftfuktighet og lett tilgjengelige fuktighetskilder. Orientalske kakerlakker kan få tilgang til innsiden av hjem på flere måter.

Fem måter orientalske kakerlakker får tilgang til hjem inkluderer:

  1. Gjennom gulvsluk
  2. Surrer over bruksrør
  3. Under dører og vinduer
  4. Gjennom luftkanaler
  5. Gjennom ventiler

Når orientalske kakerlakker får tilgang til hjemmene, drar de vanligvis rett til hjemmets kjølige, fuktige områder. For å hjelpe med å identifisere veier som orientalske kakerlakker bruker for å få tilgang til hjem, kan huseiere få hjelp av profesjonelle innen skadedyrbekjempelse av mort. Alle trente fagfolk kan oppdage områder som gir orientalske kakerlakker tilgang til hjemmene og foreslå praktiske løsninger for fremtidig forebygging.

Bør jeg være bekymret hvis jeg ser en orientalsk kakerlakk på badet mitt?

Å finne tegn på kakerlakker i hjemmet ditt kan være nervepirrende, spesielt når de dukker opp på badet ditt. Disse store (rundt en tomme lange), nesten svarte, skinnende kakerlakkene beveger seg vanligvis rundt om natten, så et trykk på en bryter når du besøker badet kan være ditt første tegn på deres tilstedeværelse i hjemmet ditt. Orientalske kakerlakker på badet ditt er en grunn til bekymring. Avløp, vasker, rør og toaletter gir vanligvis fuktigheten som kakerlakker trenger for å overleve. Siden vannkilder og høy luftfuktighet er rikelig på badene, kan huseiere ha et stort antall orientalske kakerlakker samlet i dette rommet. Når orientalske kakerlakker oppdager en utmerket kilde til fuktighet, vil de være mest motvillige til å forlate, noe som gjør fjerning vanskelig.

Hvor vanskelig er det å bli kvitt orientalske kakerlakker?

Når du kjemper mot en av de mest utfordrende skadedyrene i verden, vet du å bli kvitt orientalske kakerlakker kommer til å være komplisert. Orientalske kakerlakker er nesten svarte; Derfor kan det være utfordrende å se dem visuelt fordi de er nattens skapninger. Kroppene deres lar dem presse seg inn i sprekker og sprekker spredt over hele hjemmet ditt, noe som gjør dem vanskelige å finne og eliminere. De tåler ekstreme temperaturer og tøffe levekår. På toppen av alt annet kan hunner leve opptil 26 uker og produsere rundt 200 babyer i løpet av livet. Når du tar en formidabel fiende, må du bruke et skadedyrfirma for sikker, pålitelig og pålitelig orientalsk kakerlakkkontroll.

Hva kan jeg gjøre for å få orientalske kakerlakker ut av hjemmet mitt permanent?

Den beste måten å permanent fjerne orientalske kakerlakker fra hjemmet ditt er å bruke pålitelige skadedyreksperter. De fleste selskaper tilbyr rettidig service og effektive skadedyrbekjempelsesløsninger som du kan stole på. Med over statssertifiserte fagfolk, forpliktet til å beskytte hjemmet ditt og familien mot skadedyr i området. Og tilbyr skadedyrbekjempelsesprogrammer som dekker dine individuelle behov til en rimelig pris. For å sikre profesjonell kakerlakk skadedyrbekjempelse for en gratis inspeksjon.

Scroll to Top