NPMA lanserer TickTalk.org under den første tick Awareness Week

[ad_1]

National Pest Management Association sitt nyeste prosjekt er en første i sitt slag digital destinasjon dedikert til flått og flåttbårne sykdommer

FAIRFAX, VA (10. mai 2021) – Flåttbårne sykdommer øker jevnt, og CDC økte nylig anslaget med mer enn 44 % til omtrent 476 000 nye tilfeller av borreliose hvert år i USA. For å øke bevisstheten om de alvorlige helsetruslene som flåtten utgjør, har National Pest Management Association (NPMA) lanserer sitt nyeste prosjekt, TickTalk.org, under sin første Tick Awareness Week, 10.–16. mai 2021. Anerkjent av Chases begivenhetskalendermålet med Tick Awareness Week, som også finner sted i løpet av Lyme Disease Awareness Month, er å hjelpe forbrukerne å informere om farene forbundet med flått og hvordan man kan begrense eksponeringen for denne sykdomsbærende skadedyren.

“Dette kan være den mest omfattende ressursen om flått og flåttbårne sykdommer tilgjengelig for allmennheten, og vi er så glade for å kunne gi forbrukerne dette depotet med relevant og sårt tiltrengt informasjon,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA . “Med flåttbåren Lyme-sykdom nå diagnostisert i alle 50 delstater og mer vanlig enn tidligere antatt, følte vi at det var viktig å opprette en one-stop-shop for alt flåttrelatert, og TickTalk.org vil nå tjene som den avgjørende ressursen for å utdanne og informere publikum om helserisikoen forbundet med flått og tiltakene de kan ta for å beskytte seg selv og sine familier.»

I en fersk undersøkelse blant over 800 amerikanske huseiere, bestilt av NPMA og utført online av The Harris Poll, rapporterte 58 % av amerikanerne at de enten har sett en flått før eller har måttet fjerne en fra seg selv, noen andre eller et kjæledyr. I tillegg rapporterte svimlende 19 % av amerikanerne at de bare har hørt om flått ved navn. Med lanseringen av TickTalk.org har forbrukere nå tilgang til alt fra videoer om hvordan man identifiserer og fjerner en hake på riktig måte for å redusere risikoen for sykdomsoverføring, til informasjon om hvordan man kan beskytte seg selv, familien, kjæledyrene og eiendommen mot denne farlige skadedyr.

“Til tross for utbredelsen av flått over hele USA, er det mange som kalker dem opp til bare en sommerskade og er ikke klar over de sanne truslene de utgjør for helsen vår. Målet med dette prosjektet er å gi forbrukerne et nært og personlig blikk på de forskjellige typene flått, deres vaner og hvordan de kan beskytte seg mot dem, sier Mannes.

Noen av de spennende funksjonene til NPMAs nylig utgitte TickTalk.org inkluderer

  1. En trinn-for-trinn visuell veiledning for hvordan du utfører en flåttsjekk og fjerner en flått på riktig måte
  2. Et kart over flått og flåttbårne sykdommer som finnes i hver region i USA
  3. En infografikk om hvordan du beskytter eiendommen din mot flått
  4. En kjendisserie “Lyme Light” om stjernene som kjemper mot borreliose
  5. Et varmekart i sanntid over tick-relaterte Twitter-samtaler over hele USA
  6. En detaljert skildring av livssyklusen til en flått og mekanikken til et flåttbitt
  7. Høyoppløselige videoer og fotografering av ulike flåttarter

Hvis du mistenker et flåttangrep på eiendommen din, sørg for å kontakte en autorisert skadedyrbekjemper umiddelbart.

For mer informasjon om flått, besøk TickTalk.org og PestWorld.org.

###

Undersøkelsesmetode
Denne undersøkelsen ble utført online i USA av The Harris Poll på vegne av NPMA mellom 25. og 29. mars 2021 blant 817 voksne i alderen 18+. Denne nettbaserte undersøkelsen er ikke basert på et sannsynlighetsutvalg, og derfor kan det ikke beregnes noe estimat for teoretisk prøvetakingsfeil. For fullstendig undersøkelsesmetodikk, inkludert vektingsvariabler og undergruppeutvalgsstørrelser, vennligst kontakt skamen@vaultcommunications.com.

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens engasjement for beskyttelse av folkehelse, mat og eiendom mot sykdommene og farene av skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top