National Pest Management Month feirer den utrettelige innsatsen til skadedyrbekjempere over hele USA

[ad_1]

National Pest Management Association understreker den essensielle rollen disse fagpersonene spiller for å beskytte folkehelsen og eiendom

FAIRFAX, Va. (1. april 2021) – April er National Pest Management Month (NPMM), en årlig overholdelse som anerkjennes av Chases begivenhetskalender fremhever den viktige rollen skadedyrkontroll spiller for å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot truslene fra skadedyr. I april påpeker National Pest Management Association (NPMA) de essensielle tjenestene disse fagpersonene tilbyr og applauderer deres standhaftige engasjement for å sikre at våre hjem og virksomheter forblir beskyttet.

“Anerkjent som en essensiell tjeneste midt i pandemien av US Department of Homeland Security, er skadedyrbekjempere direkte ansvarlige for vår helse, sikkerhet og matforsyning, og vi kunne ikke vært mer takknemlige for deres utrettelige innsats,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. «Når vi tilbringer mer tid hjemme enn noen gang før, er det viktig at miljøene våre forblir skadedyrfrie. Mens fagfolk innen skadedyrbekjempelse jobber året rundt, er National Pest Management Month det perfekte tidspunktet for å anerkjenne deres innsats og minne huseiere på viktigheten av proaktiv skadedyrforebygging.»

I en fersk undersøkelse blant over 1400 amerikanske huseiere, på oppdrag fra NPMA og utført online av The Harris Poll, rapporterer 73 % av huseiere som brukte lisensierte skadedyrbekjempelsestjenester det siste året at de gjorde det bare de siste tre månedene. Nå som våren har kommet, gir NPMA følgende tips for å holde skadedyr unna.

  • Rydd rennene dine. Mygg elsker fuktighet, så sørg for å fjerne rusk for å forhindre stående vann.
  • Tett alle sprekker. Mus kan passe gjennom hull på størrelse med en krone, så pass på å tette eventuelle sprekker på utsiden av hjemmet.
  • Vask det opp. Smuler og søl er attraktive for kakerlakker, så sørg for at alle overflater rengjøres regelmessig.
  • Ring en proff. Hvis det er mistanke om et angrep, ring en skadedyrbekjemper for riktig vurdering og behandling.

For mer informasjon, besøk www.PestWorld.org.

###

Undersøkelsesmetode:

Denne undersøkelsen ble utført online i USA av The Harris Poll på vegne av Nasjonalt skadedyrbekjempelsesforbund fra 25. – 29. mars 2021 blant 1466 amerikanske huseiere i alderen 18 år og eldre, hvorav 488 brukte skadedyrkontrolltjenester det siste året. Denne nettbaserte undersøkelsen er ikke basert på et sannsynlighetsutvalg, og derfor kan det ikke beregnes noe estimat for teoretisk prøvetakingsfeil. For fullstendig undersøkelsesmetodikk, inkludert vektingsvariabler og undergruppeutvalgsstørrelser, vennligst kontakt skamen@vaultcommunications.com.

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top