Maur søker kjøkken og hjem i varme


National Pest Management Association gir raske og enkle tips for å holde maur ute

FAIRFAX, Va. (19. juli 2017) – Folk er ikke de eneste med en søt tann – maur har det også, og det er en av mange grunner til at de elsker å invadere kjøkken. Bortsett fra sult, finner disse små skadedyrene også veien innendørs, spesielt i varmen, for en jevn vannforsyning. Og selv om de kan være små, gir de huseiere store hodepine, rangert som nr. 1 plagsom skadedyr i USA, ifølge National Pest Management Association (NPMA).

“Selv om de fleste maur ikke utgjør en trussel mot folkehelsen, kan de forurense matlagingsingredienser og mat, så flittig forebygging er nødvendig,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Fordi maur tiltrekkes av rester av matsmuler og søl, er en av de beste måtene å forhindre angrep på å opprettholde et rent kjøkken.”

Mannes foreslår at huseiere lagrer matlagingsingredienser i lufttette beholdere og tørker opp benkeplater umiddelbart etter matinntak. De bør ofte rengjøre gulv og skylle oppvasken etter bruk i stedet for å la dem hope seg opp i vasken. Det er også viktig å unngå å la boller med overmoden frukt eller kjæledyrmat stå ute for lenge. Og å ta søppel ut regelmessig kan ytterligere bidra til å opprettholde et rent kjøkken.

Gitt deres behov for fuktighet, er maur også tilbøyelige til å angripe bad. Det er nøkkelen til å fikse eventuelle utette rør eller kraner, samt tette sprekker og sprekker rundt hjemmet som fungerer som inngangspunkter for å holde maur unna. Men hvis huseiere mistenker et maurangrep, anbefaler eksperter å søke profesjonelle skadedyrkontrolltjenester som den beste handlingen.

“Maur lever i store kolonier, så når huseiere ser noen få av dem, er det sannsynligvis hundrevis eller tusenvis flere i nærheten, noe som kan være urovekkende,” sa Mannes. “De som prøver å løse problemet selv og mislykkes, lar bare kolonien vokse seg større med tiden. Å jobbe med en skadedyrbekjemper for å hjelpe til med å eliminere problemet raskt er en bedre idé.”

For mer informasjon om maur og andre skadedyr, besøk PestWorld.org.

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 7000 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens engasjement for beskyttelse av folkehelse, mat og eiendom. For mer informasjon, besøk PestWorld.org.

###

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

7 + 14 =

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...