La oss snakke om Black Widow Spider Control

Svarte enkeedderkopper er ingen spøk. Mens noen skadedyr kan skade hjem og bringe sykdommer med seg, er svarte enkeedderkopper giftige edderkopper, og de er ikke redde for å bite hvis du kommer for nærme. Giftige edderkopper kan være en reell bekymring fordi insekter av alle typer blomstrer i dette området. De fleste steder er intet unntak, og huser mange typer vanlige husedderkopper. Dessverre er svarte enkeedderkopper en av dem.

La Action Pest Control slå seg sammen med deg for alle dine skadedyrkontrollbehov! Vi vet hva som skal til for å lykkes, og vi er stolte av gode resultater.

Hvor bor Black Widow Edderkopper?

Mens svarte enkeedderkopper en gang ble antatt å være eksklusive i det amerikanske søren, har de blitt funnet i alle stater bortsett fra Alaska de siste årene. Når det er sagt, er svarte enker en av de vanlige husedderkoppene som foretrekker temperert klima, og dermed er de vanlige edderkopper. De er edderkopper i tørre omgivelser, noe som betyr at de foretrekker å leve på varmere, tørrere steder som vedhauger, låver, kjellere, under takskjegg og tredekk, og i oppbevaringsbokser. Det er mange steder rundt huset ditt som svarte enkeedderkopper gjerne vil kalle hjem.

Hvor vanlige er Black Widow-edderkopper

Svarte enker er relativt vanlige. Noen steder tilbyr dem alt de liker: rikelig med mat og et nydelig hjem – hjemmet ditt. Før eller siden vil du sannsynligvis møte en svart enkeedderkopp på eiendommen din eller i hjemmet ditt. Møtene er ofte fullstendig overraskende, og noen ganger med dårlige konsekvenser.

Ekspert skadedyrkontroll foretrekker at du aldri trenger å møte en svart enke i hjemmet ditt. Kontakt dem i dag for å finne ut om deres omfattende tilnærminger til skadedyrbekjempelse, og la deres profesjonalitet overraske deg på en god måte.

Symptomer på et edderkoppbitt fra svart enke

Hvis du har et nært møte av den verste sorten med en svart enke – og tror det kan ha bitt deg – her er noen symptomer du bør se etter:

 • Rødhet og hevelse rundt noe som ser ut som et bitt. Det kan svi eller brenne.
 • Utslett eller kløe, spesielt nær bittet. Disse to første er mindre symptomer.
 • Hovne øyelokk. Det er her de mer alvorlige tegnene starter.
 • Muskler som begynner å gjøre vondt og blir stive. Dette skjer vanligvis innen åtte timer.
 • Muskelsvakhet, spesielt følelsen av tretthet over det hele.
 • Overdreven svette som er utenfor normen, spesielt med tanke på aktivitetsnivå.
 • Magesmerter eller kramper som blir verre.
 • Pustevansker. Dette bør overvåkes nøye for å ivareta sikkerheten.
 • Kvalme eller til og med oppkast. Dette bør også følges nøye.

Hvis du tror at du har blitt bitt av en svart enkeedderkopp og viser alvorlige symptomer, ikke nøl med å kontakte en lege. Bedre trygt enn beklager.

Profesjonell skadedyrkontroll liker ikke lyden av disse symptomene mer enn du gjør. Ring dem i dag slik at de kan samarbeide med deg om å unngå svarte enkeedderkopper og symptomene de kan forårsake når de biter deg.

Edderkoppkontroll for egenskaper

Her er noen gode tips for å holde svarte enkeedderkopper utenfor eiendommen din og ute av livet ditt:

 • Hold eiendommen din ren. Diverse rot, spesielt når det er mørkt og tørt, er veldig fristende for svarte enker som leter etter et komfortabelt sted å bo.
 • Hold alt løvet trimmet borte fra hjemmet ditt. Dette fraråder svarte enker og minimerer risikoen for ubehagelige møter.
 • Organiser alle lagringsområder. Minimer hekkemuligheter utenfor synet for svarte enker. De er sjenerte og elsker det når du gir dem steder å gjemme seg.
 • Se etter dem. Hold øye med svarte enkeedderkopper – og alle irriterende insekter, for den saks skyld. Hvis du har skadedyr i hjemmet ditt, oppdag problemet tidligere i stedet for senere.
 • Få fagfolk på saken. Det er vanskelig å vite alt man skal se etter og hva man skal gjøre.

Ekspert skadedyrbekjempelse er gruppen av fagfolk du ønsker på saken. Vi kan hjelpe deg med alle faser av skadedyrbekjempelse, og vi får resultater! Kontakt dem i dag for effektive edderkoppkontrolltjenester.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

15 + 1 =

Tegn på en mus- eller rotteinvasjon

Tegn på en mus- eller rotteinvasjon

En mus- eller rotteinvasjon oppstår når mus eller rotter invaderer et område og skaper problemer. Disse skadedyrene kan forårsake store ødeleggelser, både økonomisk og helsemessig. De kan gnage på ledninger, bygningsstrukturer og matlagre, og de kan også spre...

Hvordan bli kvitt stokkmaur for godt

Hvordan bli kvitt stokkmaur for godt

Stokkmaur er en type maur som ofte finnes i skogområder. De er kjent for å bygge store tuer av råtnende trevirke, som de bruker som bol og matlager. Stokkmaur kan være plagsomme fordi de kan forårsake skader på trekonstruksjoner og møbler. Det er derfor viktig å bli...

Effektive metoder for å bekjempe skjeggkre

Effektive metoder for å bekjempe skjeggkre

Skjeggkre er en type insekt som har blitt et økende problem i norske hjem. Disse små krypene trives i fuktige og varme omgivelser, og kan ofte finnes i kjellere, bad og andre fuktige rom. Skjeggkre kan være vanskelig å oppdage, da de er nattaktive og gjemmer seg i...