Kraftig snøfall over hele landet gir risiko for angrep

[ad_1]

National Pest Management Association deler tips for å holde skadedyr ute i uregelmessig vintervær

FAIRFAX, VA (5. februar 2021) – Mange amerikanere er ute etter at ekstremt vintervær rammet store deler av landet denne uken, og mer er på vei. Til tross for timene med måking fremover, advarer National Pest Management Association (NPMA) amerikanere om at det kan være mer enn bare snøhauger å bekymre seg for. Gnagere invaderer anslagsvis 21 millioner amerikanske hjem hver vinter, men med ekstreme vinterhendelser som dette, kan tallet klatre høyere.

“Som svar på store snøhendelser som det store deler av USA opplevde denne uken, strømmer sykdomsbærende skadedyr som gnagere og kakerlakker til hjemmene på jakt etter mat, vann og ly fra elementene,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Selv om fokuset vårt kan skifte til salting av fortau og måking av innkjørsler, bør riktig forebygging av skadedyr også være øverst på listen, siden angrep kan forårsake betydelig skade på eiendom og true helsen vår.”

For å forhindre uønskede skadedyr denne vinteren, anbefaler NPMA følgende tips:

  • Tett sprekker og hull på utsiden av boligen, inkludert områder der verktøy og rør kommer inn.
  • Bytt ut løs mørtel og væravisolering rundt kjellerfundamentet og vinduene da mus kan passe gjennom en åpning så liten som en krone.
  • Skjerm ventiler og åpninger til skorsteiner for å hindre at gnagere og dyreliv kommer inn.
  • Hold loft, kjellere og krypkjeller godt ventilert og tørt for å hindre oppbygging av fuktighet.
  • Hold trær og busker trimmet vekk fra hjemmet og kutt ned lemmer som henger over taket.

Hvis du mistenker et skadedyrangrep i hjemmet ditt, kontakt en autorisert skadedyrspesialist for å inspisere og behandle skadedyrproblemet.

For mer informasjon om forebygging av skadedyr, besøk www.PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top