Kjenn fakta: trusler mot skadedyr om sommeren

[ad_1]

Stikkende insekter, mygg, maur, herregud; litt utdannelse kan gå langt i å beskytte deg selv mot farene for skadedyr om sommeren

FAIRFAX, VA (1. juli 2019) – Sommeren er ikke bare høysesong for grilling, bassengfester og sykkelturer, men også for mange farlige skadedyr. Fra mygg som kan bære dødelige sykdommer, til stikkende insekter som sender mer enn 500 000 mennesker til legevakten i USA hvert år, oppfordrer National Pest Management Association (NPMA) huseiere til å ta de nødvendige forholdsregler mot farlige sommerskadedyr.

“Selv om sommeren ofte blir sett på som en avslappende, bekymringsløs tid på året, er det viktig å være på vakt når du tilbringer tid utendørs for å forhindre møter med farlige skadedyr som mygg, veps og flått,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA . “Fagfolk innen skadedyrbekjempelse har inngående kunnskap om biologien og oppførselen til disse skadedyrene, noe som gjør dem til den ideelle førstelinjeforsvaret når de arbeider med skumle robotsøkere rundt huset ditt, og vi deler gjerne noen av deres beste innsikter om hvordan holde seg trygg mot trusler mot skadedyr om sommeren.»

Mygg – Bare hunnmygg biter og lever av mennesker, siden de trenger et blodmåltid for å legge fruktbare egg.

  • Pro tips: Mygg er hovedsakelig aktive rundt skumring og daggry, så unngå å være utendørs på disse tidspunktene for å redusere sannsynligheten for å bli bitt.

Veps – Det er over 4000 typer veps i USA, og i motsetning til bier er kroppene deres glatte og har ikke hår.

  • Pro tips: Sjekk planter og trær for vepsebol for å unngå kontakt med disse stikkende insektene.

Europeiske hornets – Europeiske hornets er de eneste ekte hornetsene som er hjemmehørende i USA, og i motsetning til de fleste stikkende insekter, kan de være aktive om natten.

  • Pro tips: Bytt utvendige lys til gule pærer for å redusere dette insektets tiltrekning til ditt hjem eller eiendom.

Afrikaniserte bier – Disse farlige stikkende insektene har vært kjent for å jage folk i mer enn en kvart mil en gang provosert, og gitt dem kallenavnet «killer bier».

Flått – Flått er ikke insekter, men faktisk klassifisert som edderkoppdyr, eller slektninger til edderkopper, skorpioner og midd. Fordi de ikke kan fly, kommer flåtten inn på kjæledyr og mennesker ved å hoppe.

  • Pro tips: Bruk av lange bukser, langermede skjorter og lukkede sko når du er utendørs, spesielt i skogkledde områder eller høyt gress, kan bidra til å forhindre flåttbitt.

Maur – Maur er sosiale insekter som lever i store kolonier, så det som kan virke som et lite angrep kan fort bli et stort problem for huseiere.

  • Pro tips: Hold grener og andre planter kuttet tilbake fra huset, da maur ofte bruker disse grenene for å komme inn i hjemmene.

Røde importerte brannmaur (RIFA) – Denne invasive arten fra Brasil er kjent for å være mer aggressiv enn andre arter av maur, og har fått navnet sitt fra deres evne til å påføre smertefulle bitt og stikk.

  • Pro tips: Sørg for å tette alle åpninger til hjemmet, siden RIFA-er kan få tilgang til bygninger gjennom HVAC-systemer og AC-enheter.

For mer informasjon om forebygging av skadedyr om sommeren, besøk PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top