Kan du bli kvitt mus helt? Hvordan bli kvitt mus


Råd om hvordan du kan bli fullstendig kvitt mus i hjemmet ditt

Mens de er små i størrelse, er mus betydelig ressurssterke skapninger, som raskt kan tilpasse seg nye miljøer og til slutt forårsake store problemer for huseiere.

Som et resultat av «gnagere avslørt prosjektet fant National Pest Management Association at gnagere er en av de mest utbredte og farlige folkehelseskadedyrene i landet. Når det kalde været ruller inn, søker gnagere instinktivt varme og invaderer omtrent 21 millioner amerikanske hjem hver vinter, og utgjør betydelige helserisikoer og eiendomstrusler som er for alvorlige til å ignorere.

Når de først har kommet seg innendørs, er det bare et spørsmål om tid før disse små, unnvikende skapningene finner seg hjemme.

Men kan du bli helt kvitt mus? Heldigvis for huseiere er det en rekke forebyggende tiltak å ta for å holde både mennesker og eiendom trygge.

Tips om hvordan du blir helt kvitt mus:

  • Tidlig oppdagelse er nøkkelen til å minimere et gnagerangrep. Vær på utkikk etter tegn på potensielle inntrengere, inkludert avføring samt gnagemerker på matvarer og treoverflater som dørhjørner
  • Tett eventuelle sprekker eller hull i hjemmet ditt som er større enn en krone eller hull under dører som er større enn en kvart tomme
  • Oppbevar mat, samt kjæledyrmat og fuglefrø, i lufttette beholdere
  • Hold hjemmet og lagringsområdene fri for rot
  • Kast kjøkken- og husholdningsavfallsbeholdere ofte
  • Bytt ut løs mørtel og værstripping rundt fundamentet til boligen og vinduene
  • Sørg for at loft, kjellere og krypkjeller er tørre og godt ventilerte
  • Sett inn dørfeier og reparer skadede skjermer, lekkende rør og tette avløp

Et museangrep vil ikke forsvinne over natten, og det vil bare bli verre hvis det ikke behandles. For å holde gnagere i sjakk, er det viktig for huseiere å være årvåkne for de avslørende tegnene på et angrep, som også kan omfatte skraping eller skurrende lyder i vegger, loft eller andre krypkjeller. Den gode nyheten er at med riktig skadedyrbekjempelse og forebygging kan du faktisk sikre at alle mus er helt ute av hjemmet ditt.

Hvis du mistenker museangrep eller har spørsmål om hvordan du kan være sikker på å bli helt kvitt mus i hjemmet ditt, søk hjelp fra en autorisert skadedyrbekjemper umiddelbart. De vil gjennomføre en inspeksjon og fastsette et skikkelig kontrollprogram før det går ut av kontroll.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

13 + 1 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...