Ikke la skadedyr gjøre hjemmet ditt til deres i høytiden


National Pest Management Association deler viktige tips for forebygging av skadedyr i tide før høytiden

FAIRFAX, Va. (10. november 2021) – Høytiden er snart her, noe som betyr at baking og pynting er rett rundt hjørnet. Mens denne tiden av året er en anledning for feiring, deler National Pest Management Association (NPMA) også råd om hvordan du kan unngå potensielle ferieskadedyr.

“Når du forbereder deg til høytiden, er det viktig å sørge for at festlighetene dine ikke ved et uhell tiltrekker seg skadedyr,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Å ta enkle forholdsregler mens du baker og dekorerer er et must for å beskytte hjemmet ditt mot skadedyr.”

Baking og matlaging i høytiden kan tiltrekke pantry-skadedyr som indiske måltidsmøll og handelskornbiller. NPMA anbefaler å følge disse tipsene for å holde kjøkkenet ditt skadedyrfritt:

  • Oppbevar maten riktig i beholdere med lufttett forsegling.
  • Før du kjøper mat i matbutikken, inspiser esker og poser for skader.
  • Hold kjøkkenoverflater og gulv rene og kast søppel regelmessig i en lukket beholder.

For de som dekorerer hjemmene sine med friskt grønt som kranser, trær eller girlandere, har NPMA tips for å unngå å bringe skadedyr inn i hjemmet:

  • Før du dekorerer, inspiser alt levende grønt grundig for skadedyr eller egg.
  • Rist ut alt levende grønt før du tar med dekorasjoner innendørs.
  • Når du kaster grøntområdet ditt, plasser det langt unna hjemmet for å unngå å tiltrekke seg skadedyr.

Hvis du mistenker et angrep, ikke forsøk å utrydde det selv. Det anbefales alltid at du kontakter en autorisert skadedyrbekjemper for å trygt fjerne skadedyr fra hjemmet ditt.

For mer informasjon om forebygging av skadedyr, vennligst besøk www.PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

14 + 8 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...