Hvorfor skadedyrkontroll er viktig for folkehelsen

[ad_1]

National Pest Management Association understreker den viktige rollen skadedyrbekjempere spiller for å beskytte folkehelsen og eiendom

FAIRFAX, Va. (31. mars 2022) – April er National Pest Management Month (NPMM), en årlig overholdelse anerkjent av Chase’s Calendar of Events som fremhever den viktige rollen skadedyrbekjempelse spiller for å beskytte folkehelsen, maten og eiendommen mot truslene fra skadedyr. Denne måneden minner National Pest Management Association forbrukere om viktigheten av å samarbeide med en autorisert skadedyrbekjemper hvis de har et angrep.

“Du tenker kanskje ikke på det, men skadedyrbekjempere spiller en viktig rolle i å beskytte våre hjem og familier, så vel som folkehelsen og nasjonens matforsyning,” sa Cindy Mannes, Senior Vice President of Public Affairs for NPMA. “Uten deres ekspertise og kunnskap ville livskvaliteten vår blitt redusert, og vi ville sett mye flere skadedyr på offentlige steder.”

Hvis du mistenker et angrep, er det best å ta kontakt med en profesjonell, da skadedyrbekjempelse ikke er en gjør-det-selv-oppgave. Visse skadedyr, som gnagere og kakerlakker, er vanlige hjemmeinntrengere kjent for å overføre potensielt alvorlige sykdommer og bakterier til mennesker og kan være vanskelig å utrydde på egen hånd. Termitter er en annen skadedyr forbrukere bør holde et øye med, da de kan forårsake kostbare skader på eiendom mens de går ubemerket hen i ubebodde områder av hjemmet.

For å hjelpe forbrukere med å forberede seg på toppen av skadedyrsesongen denne våren og sommeren, anbefaler NPMA følgende eksperttips:

  • Forhindre termitter ved å installere nedløp, takrenner og sprutblokker for å lede vannet bort fra fundamentet. Pass på å også eliminere mulch- eller trekontakt med utsiden av strukturen.
  • Forhindre mygg ved å fjerne kilder til fuktighet rundt eiendommen, da dette skadedyret bare trenger en halv tomme vann for å reprodusere.
  • Forhindr fluer ved å regelmessig fjerne søppel og bruke godt forseglede beholdere for å hjelpe til med å avskrekke denne skadedyren fra å komme innendørs.
  • Forhindre gnagere ved å forsegle eventuelle sprekker i hele eiendommen med et passende tetningsmiddel.
  • Forebygg kakerlakker ved å praktisere riktige sanitærforhold. Unngå å la oppvasken hope seg opp på kjøkkenet, og sørg for å tørke av benkene for å holde dem fri for matrester.

For flere ekspertforebyggingstips og for å finne en lisensiert skadedyrbekjemper, besøk www.PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
De NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens engasjement for beskyttelse av folkehelse, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest, TikTok og YouTube.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top