Hvordan unngå duesykdom i bedriften din

Din bedrift er viktig for deg. Du har dedikert mange ressurser for å sikre at bedriften din er beskyttet, og det siste du har tid til er å håndtere plagsomme duer som har hjemme i bygningen din! De plageduene er kjent for å spise brødsmuler etterlatt av dyreelskere. Dette kan føre til skade på bygningene dine og hindre potensielle kunder fra å komme tilbake.

DUEN SAMLINGSTEDER

I byer og forsteder finner du duer. De er kjent for sin evne til å ødelegge bygninger og skulpturer og søke mat.

Roosting er en vanlig atferd der duer samles. De beste stedene å sitte og bygge reir er hustak og sidene av bygninger.

BYGNINGSSKADER

Duer kan forårsake skade på eiendom på mange måter. Den sure avføringen fra duer kan forårsake skade på bygninger og kalkstein. Du trenger duefjerning.

Hvis skjemmende dueekskrementer funnet på bygningen din ikke er nok til å kontakte oss for fjerning av duer, kan skaden de kan forårsake være. Dueekskrement er surt og kan forårsake skade på marmor, kalkstein eller metall. Du kan ende opp med å betale for omfattende reparasjoner du kunne ha unngått.

Integriteten til infrastrukturen er en annen bekymring for bedriftseiere. Duenes reir og avføring er kjent for alvorlig nedbrytende tak. Over tid vil syren tære på tjærebaserte takmaterialer, noe som fører til et annet problem – lekkasjer og vannskader som kan resultere i mugg og kostbare reparasjoner. Vi tilbyr også duekontrolltjenester.

Dessuten kan de komme inn i tak og få dem til å falle. Denne irriterende fuglen kan forårsake alvorlig skade på mekaniske systemer. Det kan blokkere ventilasjonssystemer som kan føre til luftveisproblemer og til og med øke sjansen for brann. Du kan også skli eller falle av fugleekskrementer.

I tillegg er historiske bygninger spesielt utsatt for skade hvis de er bygget av enten sand eller kalkstein. Dueekskrementene kan føre til at disse mykere steinene forringes raskt, og derfor er det lurt å leie inn en fagmann for å fjerne dem.

FYI – Bygningseiere har vært kjent for å bruke millioner av dollar hvert år bare på takreparasjoner.

UNDERSØKELSER OM HELSE

Det er mange parasitter som duer kan bære. Dueskitt kan knyttes til mer 60 sykdommer som Histoplasmose (Candidiasis), Cryptococcosis (Cryptococcosis), Salmonellose eller St. Louis Encefalitt og andre. For de med svekket helse kan eksponering for disse fuglene forårsake alvorlige sykdommer.

Fordi duer hekker i takventilasjonssystemer og skorsteiner, kan de raskt spre sykdomsfylte fjær gjennom luften mye raskere, forårsake alvorlig sykdom eller til og med død. En blokkering av luftstrømmen kan være dødelig.

Noen ganger kan karbonmonoksidforgiftning føre til døden. Dette skyldes ofte blokkerte peisavtrekkssystemer.

Branntennende materialer inkluderer små fjær, kvister og til og med tørket avføring som finnes i fuglereir. For å tenne en hel brann trenger du bare en liten gnist eller oppvarmet pære.

Scroll to Top