Hvordan ser en babykakerlakk ut?

Babykakerlakker er små, brunfargede insekter. Kroppen til en babymort er liten og brun med seks bein. Kakerlakker finnes ofte i hjem eller bedrifter som leter etter mat. Varme, mørke områder som bad og kjøkken er der de vil bli tiltrukket. Hvis du ser en ung mort, er det sannsynligvis mange flere i nærheten. Når de først har angrepet et område, formerer kakerlakker seg raskt og er vanskelige å håndtere. Du kan lære hvordan du raskt identifiserer og eliminerer disse skadedyrene.

Hvordan kan du tiltrekke dem til hjemmet ditt?


Kakerlakker elsker mat, husly og vann. Kakerlakker finnes oftest på bad og kjøkken, hvor de lett kan finne mat, vann, husly og alle tre. De elsker også mørke og varme gjemmesteder. Kakerlakker kan finnes i boliger om natten, når temperaturen er lavere enn den er i dagslys.

Kakerlakker – hvordan blir du kvitt dem?


Dette er noen måter å bli kvitt kakerlakker fra huset ditt:

1. Sanitet

Gode ​​sanitærforhold er noe av det beste du kan gjøre for å eliminere kakerlakker. Kakerlakker vil ikke få tilgang til mat eller vann i hjemmet ditt hvis det er rent. Vask oppvask umiddelbart, rengjør og støvsug gulv ofte, tøm søppeldunker ofte. Forsegle eventuelle sprekker der kakerlakker kan komme inn i huset ditt.

2. Pass deg for feller

Du har en rekke alternativer for feller for å fange kakerlakker. Et alternativ er å bruke limfeller, som vil fange kakerlakker som går på dem. Agnfeller er et annet alternativ. Disse lokker kakerlakkene til en beholder med mat og vann, og hindrer dem i å flykte. Du bør plassere kakerlakkfeller på steder der du har sett dem eller mest sannsynlig vil se dem igjen.

3. Insektmidler

Selv om insektmidler er effektive i å drepe kakerlakker, bør de ikke brukes mer enn én gang. Ved feil bruk kan mange insektmidler forårsake skade på dyr og mennesker. Bruk et insektmiddel kun på steder der du vet det er kakerlakker.

4. Naturlige frastøtende midler

Du kan finne naturlige måter å avvise kakerlakker fra huset ditt ved å bruke en rekke produkter. Det er mange naturlige avstøtende midler du kan velge mellom, inkludert laurbærblad og agurkskall. Selv om de ikke dreper dem, kan disse frastøtningsmidlene bidra til å forhindre at de kommer inn i huset ditt.

5. Profesjonell skadedyrkontroll

Du må kanskje ringe en skadedyrbekjemper hvis du har prøvd alt og fortsatt ikke har klart å eliminere kakerlakker fra hjemmet ditt. Skadedyrbekjempere kan gi deg mer effektive insektmidler som effektivt vil utrydde kakerlakker i hjemmet ditt.

Ring oss

Vi kan hjelpe deg hvis du har et angrep på kakerlakker eller for å forhindre at de kommer tilbake. Vårt profesjonelle skadedyrbekjempelsesteam kan hjelpe deg med å bli kvitt kakerlakker permanent. Våre metoder er sikre og effektive. Vi kan til og med gi deg tips for å forhindre at de kommer tilbake. For å lære mer, vennligst ring oss.

Scroll to Top