Hvordan identifisere et veggedyrangrep

Det er flere måter veggedyr kan hindre deg i å nyte hjemmet fullt ut. Veggedyr er svært små insekter som lever utelukkende på blodet til pattedyr. Å bli bitt av en av disse skapningene vil føre til at det kommer kløende, røde kuler. De plagsomme skadedyrene kan være vanskelige å håndtere på grunn av kompleksiteten i operasjonene deres; hvis du merker at du har en veggedyrangrep, kontakt skadedyrbekjempelse.

Hvordan finne ut om du har blitt bitt av en veggedyr

Veggedyr skiller ut en liten mengde bedøvelse mens de spiser på mennesker, og det er grunnen til at bittene deres er helt smertefrie. Det kan ta noen dager før tegn på veggedyrbitt vises etter at du har blitt bitt. Når symptomene vises, har bittene vanligvis følgende former:

  • Bittene er hovne og røde, med et mørkt område i midten av hver bit (de kan også se ut som en bikube eller svulst)
  • Organisert i rader eller klynger, med mange biter samlet i hvert arrangement.
  • Blemmer som gjør vondt og brenner og er fylt med væske
  • I tillegg er det en mulighet for at arkene har blodflekker fra riper.

Det er viktig å ikke klø insektbitt fordi det kan føre til blødning og infeksjon. Veggedyr er i stand til å bite deg hvor som helst på kroppen din. Imidlertid vil de vanligvis bite alle utsatte områder av huden mens du sover. Ansiktet, nakken, armene og hendene er inkludert. Veggedyrene vil også bite langs sømmene på pysjamasen din.

Tydelige tegn på veggedyr i hjemmet ditt

Når du oppdager veggedyr i hjemmet ditt oftere, vil angrepet allerede ha nådd et punkt hvor det kan være problematisk å begrense. Her er noen symptomer du bør se etter for å identifisere disse skadedyrene på et tidlig stadium:

  • Spor av blod
  • Avføringsdråper
  • Egg
  • Kast skinn
  • En aroma av mustighet
  • Biter

Veggedyr er ikke usynlige; de er usedvanlig flinke til å skjule seg. Hvis du noen gang ser en veggedyr, kan du kjenne den igjen på kroppen, som er rødbrun, omtrent på størrelse med et eplefrø og formet som et skjold. Du kan våkne til å finne en av disse skadedyrene på sengen din, som kryper inn eller ut av en sprekk eller sprekk inne i huset ditt, eller sitter på en klesplagg, et møbel eller andre gjenstander. Kontakt veggedyrkontrolltjenestene ved første tegn på veggedyr.

Hvorfor veggedyrangrep blir verre med tiden

Veggedyrhunnene legger bare ett egg i gjennomsnitt daglig, men når de er på sitt mest produktive, kan de legge alt fra fem til syv egg på en enkelt dag. Det tar bare rundt ti til femten dager for et egg å klekkes, og en veggedyr kan avle omtrent seks uker etter at den først har kommet ut av egget. Som et resultat formerer veggedyr seg raskt, noe som gjør veggedyrangrep verre med tiden.

Som et resultat av å spise på menneskeblod, kan veggedyr få opptil to ganger sin normale størrelse. Selv med alt det harde arbeidet ditt er det vanskelig å bli kvitt veggedyr, og angrepene blir bare verre. Det faktum at veggedyr blir immun mot insektmidler bidrar til problemet.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

13 + 4 =

Hvordan stoppe en sukkermaurkrig

Hvordan stoppe en sukkermaurkrig

Bakgrunnen for sukkermaurkrigen kan spores tilbake til den økende bekymringen for skadene disse små insektene kan forårsake i hjemmet. Sukkermaur er kjent for å invadere kjøkken og spise opp søtsaker og andre matvarer. Dette har ført til frustrasjon blant huseiere og...

Slik bekjemper du kakerlakker i hjemmet

Slik bekjemper du kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekter som ofte finnes i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelige å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige områder, og de er spesielt aktive om natten. De kan spre sykdommer og forårsake allergiske reaksjoner...

Tegn på en mus- eller rotteinvasjon

Tegn på en mus- eller rotteinvasjon

En mus- eller rotteinvasjon oppstår når mus eller rotter invaderer et område og skaper problemer. Disse skadedyrene kan forårsake store ødeleggelser, både økonomisk og helsemessig. De kan gnage på ledninger, bygningsstrukturer og matlagre, og de kan også spre...