Hvordan blir du kvitt veggedyregg?

[ad_1]

Der en veggedyr lurer … du kan satse på at det er dusinvis, om ikke hundrevis, av egg i nærheten.

Vi har snakket før på denne bloggen om hvordan bli kvitt veggedyr: men hvordan blir du kvitt veggedyregg? Er det en forskjell?

I dag tar vi for oss alt du trenger å vite om veggedyregg og hvordan du kan bli kvitt dem.

Veggedyregg 101

Hvor raskt formerer veggedyr seg?

I gjennomsnitt legger en veggedyr ett egg om dagen. På toppen kan veggedyr legge 5-7 egg per dag. I løpet av levetiden kan gjennomsnittlig veggedyr legge over 100 egg. Hvert egg tar vanligvis mellom 7-10 dager å klekkes.

Sammenlignet med andre insekter, reproduserer veggedyr faktisk ikke så raskt. (En stueflue legger 500 egg i løpet av bare noen få dager, til sammenligning.) Når det er sagt, er veggedyr små og veldig flinke til å gjemme seg – så selv om de formerer seg sakte, er det lett for antallet å vokse uoppdaget.

Hvordan ser veggedyregg ut?

Veggedyregg er veldig små, rundt 1 mm lange (på størrelse med et nålehode) og hvitaktige i fargen. (Det gjør dem ofte vanskelig å se, dessverre.) Når eggene er minst 5 dager gamle, er de merket med en svart flekk. De blir ofte funnet når du ser små hvite klynger på madrassen din.

Hvor kan jeg finne veggedyregg?

Veggedyr vil vanligvis legge eggene sine på et varmt, mørkt sted nær matkilden. Fordi veggedyr lever av mennesker, betyr det vanligvis at du kan finne veggedyregg på og rundt madrasser, springfjærer og sengerammer. Egg er svært vanlig å finne på madrassømmer.

Når det er sagt, finnes ikke veggedyr bare på soverommet. Ved alvorlige angrep kan veggedyr og eggene deres spres over hele huset: fra sofaer til stikkontakter til tak! (Les mer om vanlige gjemmesteder for veggedyr her.)

Hvordan bli kvitt veggedyregg

Vegegelus versus veggedyregg … visstnok er de forskjellige stadier av veggedyrs livssyklus, men spiller det noen rolle når man blir kvitt dem?

Dessverre, avhengig av behandlingen, gjør det det.

For eksempel virker de fleste plantevernmidler generelt ikke på veggedyregg; de fungerer kanskje bare på larver, nymfer og voksne veggedyr. Det er derfor behandling av veggedyr ved bruk av plantevernmidler krever flere applikasjoner fordelt over en periode på uker. Den første applikasjonen dreper de klekkede veggedyrene, så må du vente på at eventuelle egg skal klekkes og behandles igjen.

Så hva fungerer på veggedyregg? Den beste behandlingen er…varme!

Huseiere kan bli kvitt veggedyregg på følgende måter:

  • Vask klær, sengetøy, sengetøy osv. i varmt vann
  • Plasser ting som ikke kan vaskes i varmt vann i tørketrommelen på høy varme i minst 30 minutter
  • Bruk en kommersiell dampbåt (ikke en kles- eller teppedamper – disse blir ikke varme nok) til å dampe tepper, fotlister, gardiner, sengerammer og ikke-polstrede møbler.

Hvorfor vi anbefaler oppvarming

De fleste huseiere ønsker ikke å bruke uker på å bli kvitt veggedyr og eggene deres – og vi klandrer dem ikke!

Hvis hjemmet ditt har veggedyr, anbefaler vi ofte Heatigation.

Oppvarming er gullstandarden innen veggedyrbehandling. Varmebehandling dreper alle stadier av veggedyrets livssyklus—inkludert eggene. Som et resultat er Heatigation en raskere og mer effektiv behandling.

Oppvarming innebærer å heve lufttemperaturen i hele hjemmet eller bedriften til et nivå som er dødelig for veggedyr. (Fjerntermometre er plassert for å sikre at riktig temperatur oppnås.) Varmen stråler inn i vegger, eiendeler osv. – og kommer inn på vanskelig tilgjengelige steder som insektmidler ikke kan nå.

Med én varmebehandling kan du hoppe over uker med vask av klær og damprensing av hele huset.

Ring oss for veggedyrhjelp

Hvis du mistenker at hjemmet ditt har veggedyr, er vi her for deg.

Ring oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å bli kvitt veggedyrene i hjemmet ditt – fra egg til voksne og alt i mellom.

Kontakt Scherzinger Pest Control, et pålitelig skadedyrbekjempelsesfirma i Greater Cincinnati og Northern Kentucky-områdene, inkludert Dayton, OH, og nå Columbus, OH. Vi har vært pionerer og utviklet nye standarder for måter å eliminere og kontrollere insekter og skadedyr på. Kontakt oss på telefon på 1-877-748-9888 eller via vår nettside, Facebook ellerTwitter.

Innlegget Hvordan blir du kvitt veggedyregg? dukket opp først på .[ad_2]

Kilde

Scroll to Top