Hvordan bli kvitt sommermaur: Forhindre sommermaur

[ad_1]

Hvordan bli kvitt maur og avverge fremtidige angrep

Ansett som en av de vanligste skadedyrene i Amerika og kjent for å krasje bakgårdsgriller, kan maur dukke opp i overveldende antall om sommeren. Selv om disse skadedyrene sjelden overfører sykdommer, kan de være vanskelige å bli kvitt og kan lett ta over oppholdsrom, spesielt områder der mat eller fuktighet er tilstede som kjøkken og bad. I løpet av sommeren kan disse inntrengerne løpe frodig gjennom hele hjemmet mens de søker etter mat og ly.

Selv om huseiere er kjent med maur, vet noen kanskje ikke at det er flere vanlige arter som er i stand til å infiltrere og overta husholdninger. Med mer enn 700 arter som lever i USA, er det avgjørende å vite hvilken du har å gjøre med for å bli kvitt disse vanlige sommermaurene.

stokkmaur

Disse maurene har fått navnet sitt fra deres evne til å grave ut tre og danne glatte tunneler gjennom strukturer. stokkmaur spiser ikke veden, de bare tunnelerer og tygger gjennom den for å bygge reir. Disse artene utgjør en trussel for husholdninger på grunn av den strukturelle skaden deres reir kan forårsake. I tillegg har stokkmaur kraftige kjever og kan bite. En vestlig svart snekkermaurkoloni, når den er moden, kan inneholde mellom 10 000 til 20 000 arbeidere, med større kolonier som inneholder over 50 000 individer.

Luktende husmaur

Når den knuses, vil du sannsynligvis kunne lukte denne mauren på grunn av den sterke, råtne kokosaktige duften den avgir. Luktende husmaur er bestemte skadedyr og vil bruke grener eller planter utenfor hjemmet ditt for å klatre inn. Når de først er innendørs, vil de hekke i nærheten av fuktkilder og inne i tre som er skadet av termitter. Luktende husmaur liker å spise søtsaker, for eksempel honningdugg, og er i stand til å forurense mat. Klikk på lenken ovenfor for å lære hvordan du blir kvitt disse sommermaurene.

Små svarte maur

Små svarte maur, oppkalt etter sitt utseende, er åtseldyr som lever av en rekke sukkerholdige eller fete matvarer, inkludert godteri, frukt, fett, olje og kjøtt. På grunn av den lille størrelsen har reirene en tendens til å være små og derfor vanskelige å finne. Innendørs hekker de vanligvis i veggtomrom og råtnende tre. Disse maurene har stikk, men de er for små og svake til å utgjøre noen helsetrussel.

Fortausmaur

Fortausmaur er kjent for å lage reir i eller under fortaussprekker. Disse maurene vil spise hva som helst, inkludert brød, kjøtt og ost, og er villige til å søke i stier i opptil 30 fot for å finne mat. Fortausmaur finnes i murvegger på bakkenivå, men kan også hekke i isolasjon og under gulv.

Røde importerte brannmaur

Røde importerte ildmaur, ofte funnet i det sørlige USA, får navnet sitt for sin evne til å påføre smertefulle biter og stikk. Disse invasive maurene hekker vanligvis i jorda nær strukturelle fundamenter og kan få tilgang til bygninger via enhver sprekk eller sprekk som fører innendørs. Røde importerte ildmaur vil stikke folk når de blir forstyrret, og forårsaker en hevet brønn som blir en hvit pustel. På grunn av dette anbefaler vi å ansette en skadedyrbekjemper for å bli kvitt disse sommermaurene.

For å bli kvitt sommermaur, følg disse forebyggingstipsene:

  • Eliminer hekkesteder: Vellykket langsiktig maurbehandling begynner med å hindre maur i å yngle i eller rundt hjemmet ditt. Fjern alle materialer som overflødig vegetasjon, gammelt landskapsmateriale og hageavfall som kan tjene som hekke- eller hekkested for disse uønskede inntrengerne.
  • Eliminer vannkilder: Å redusere fuktighet og stående vann rundt hjemmet ditt kan bidra langt for å forhindre maur. Reparer utette rør og kontroller rutinemessig under vasker for områder med fuktighet. Vurder å bruke en avfukter i fuktige kjellere, krypkjeller og loft.
  • Fjern matkilder: Å holde kjøkkenet ryddig vil bidra til å hindre maur fra å komme innendørs. Tørk ned disker og fei gulv regelmessig for å eliminere smuler og rester fra søl. Oppbevar mat i lukkede skadedyrsikre beholdere og oppbevar moden frukt i kjøleskapet. Tørk av klebrige krukker, spesielt de som inneholder honning, sirup, brus eller andre søtsaker. Til slutt, bruk lokk på søppelbøtter og kast søppel regelmessig.
  • Eliminer tilgangspunkter: Ta deg tid til å inspisere utsiden av hjemmet ditt for enkle tilgangspunkter. Trær og busker bør trimmes vekk fra hjemmet, da grener kan gi maur motorveier innendørs. Forsegle eventuelle sprekker og sprekker på utsiden av hjemmet med silikonmasse, og vær spesielt oppmerksom på områder der bruksrør kommer inn. Husk at maur kan passe gjennom selv de minste åpningene.

Maurinvasjoner kan forhindres hvis huseiere tar de riktige forholdsreglene. Hvis du mistenker eller oppdager et angrep, kontakt en autorisert skadedyrbekjemper å utvikle og implementere en effektiv plan.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top