Hvordan bli kvitt orientalske kakerlakker enkelt og effektivt

Kakerlakker har et fryktelig rykte. Vi behandler mange typer kakerlakker. En av de vanligste kakerlakkene er den orientalske kakerlakken, også kalt vannbugs.

Det spiller ingen rolle hva slags kakerlakk du har i hjemmet ditt. Det er viktig å eliminere dem raskt. Et profesjonelt skadedyrfirma kan hjelpe deg med dette. Vi kan hjelpe deg hvis huset ditt er mortbefengt.

Identifikasjon av orientalske kakerlakker

Hvis du ser en kakerlakk i hjemmet ditt, tar du deg sannsynligvis ikke tid til å identifisere hva slags det er. Kakerlakken kan knuses, klemmes eller trekkes opp av et vakuum. Hvis du er oppmerksom, vil du imidlertid se at det er mange arter av kakerlakker.

På grunn av sin lille størrelse og mørkere farge, er det lett å identifisere den orientalske kakerlakken. Den orientalske kakerlakken er den største morten i området. Hunnene kan bli opptil én tomme lange. Kakerlakkene er blanke og svarte, med ovale kropper. Selv om både hann- og kvinnelig orientalske kakerlakker kan fly, har de ikke vinger.

Orientalske kakerlakker og matbårne patogener

Bare tilstedeværelsen av kakerlakker er ikke nok. Å se disse skumle skadedyrene krype rundt på kjøkkenet eller soverommet ditt kan være nok til at du får lyst til å selge, og det er før du tenker på farene ved orientalske kakerlakker.

Den eneste gode nyheten om orientalske kakerlakker er at de ikke stikker eller biter. Dessverre kan de være et skadedyr som overfører sykdommer til mat og er til sjenanse. De bærer med seg bakterier når de beveger seg rundt i skitt og forurensede områder. Når de kommer inn, sprer de skadelige bakteriene seg til matoverflater og kjøkken.

Mat som er forurenset med orientalske kakerlakker kan forårsake oppkast, diaré og andre problemer. For personer som har sensitive luftveier, kan allergiske reaksjoner på hud eller mortekskrementer også forekomme.

Orientalske kakerlakker blir distrahert

Orientalske kakerlakker, eller kakerlakker, er vanskelig å eliminere på egen hånd. Angrep kan være vanskelig å eliminere fordi de gjemmer seg på mørke, vanskelig tilgjengelige steder.

For å holde orientalske kakerlakker borte fra hjemmet ditt, er det best å unngå dem. Her er noen tips for forebygging av orientalsk kakerlakk:

  • Bruk en avfukter for å fjerne overflødig fuktighet
  • Reparer utette rør
  • Reparer sprekker og sprekker på fundamentet til huset ditt
  • Sjekk ut dagligvarer og andre ting før du tar dem inn.
  • Mat bør oppbevares i lukkede beholdere og i kjøleskap
  • Sørg for å rengjøre kjøkkenet ditt ofte

Hold huset ditt rent, og eliminer områder som er høye i fuktighet. Dette vil hjelpe deg å holde orientalske kakerlakker unna.

Å miste orientalske kakerlakker er en god idé

Du kan gjøre ditt for å kontrollere orientalske kakerlakker, men profesjonell hjelp er nødvendig. Du kan få orientalske kakerlakker fjernet raskt fra hjemmet ditt av våre fagfolk, med regelmessige oppfølgingsbesøk som vil forhindre at de kommer tilbake.

Vi kan hjelpe deg hvis det er orientalske kakerlakker hos deg. Skadedyreksperter kan komme raskt for å utrydde kakerlakker og andre insekter fra huset ditt. Vi vil sikre at du kan nyte livet uten å bekymre deg for skadedyr som orientalske kakerlakker og problemene de kan forårsake for deg og din familie.

Scroll to Top