Hvordan bli kvitt orientalske kakerlakker enkelt og effektivt

Kakerlakker har et fryktelig rykte. Vi behandler mange typer kakerlakker. En av de vanligste kakerlakkene er den orientalske kakerlakken, også kalt vannbugs.

Det spiller ingen rolle hva slags kakerlakk du har i hjemmet ditt. Det er viktig å eliminere dem raskt. Et profesjonelt skadedyrfirma kan hjelpe deg med dette. Vi kan hjelpe deg hvis huset ditt er mortbefengt.

Identifikasjon av orientalske kakerlakker

Hvis du ser en kakerlakk i hjemmet ditt, tar du deg sannsynligvis ikke tid til å identifisere hva slags det er. Kakerlakken kan knuses, klemmes eller trekkes opp av et vakuum. Hvis du er oppmerksom, vil du imidlertid se at det er mange arter av kakerlakker.

På grunn av sin lille størrelse og mørkere farge, er det lett å identifisere den orientalske kakerlakken. Den orientalske kakerlakken er den største morten i området. Hunnene kan bli opptil én tomme lange. Kakerlakkene er blanke og svarte, med ovale kropper. Selv om både hann- og kvinnelig orientalske kakerlakker kan fly, har de ikke vinger.

Orientalske kakerlakker og matbårne patogener

Bare tilstedeværelsen av kakerlakker er ikke nok. Å se disse skumle skadedyrene krype rundt på kjøkkenet eller soverommet ditt kan være nok til at du får lyst til å selge, og det er før du tenker på farene ved orientalske kakerlakker.

Den eneste gode nyheten om orientalske kakerlakker er at de ikke stikker eller biter. Dessverre kan de være et skadedyr som overfører sykdommer til mat og er til sjenanse. De bærer med seg bakterier når de beveger seg rundt i skitt og forurensede områder. Når de kommer inn, sprer de skadelige bakteriene seg til matoverflater og kjøkken.

Mat som er forurenset med orientalske kakerlakker kan forårsake oppkast, diaré og andre problemer. For personer som har sensitive luftveier, kan allergiske reaksjoner på hud eller mortekskrementer også forekomme.

Orientalske kakerlakker blir distrahert

Orientalske kakerlakker, eller kakerlakker, er vanskelig å eliminere på egen hånd. Angrep kan være vanskelig å eliminere fordi de gjemmer seg på mørke, vanskelig tilgjengelige steder.

For å holde orientalske kakerlakker borte fra hjemmet ditt, er det best å unngå dem. Her er noen tips for forebygging av orientalsk kakerlakk:

  • Bruk en avfukter for å fjerne overflødig fuktighet
  • Reparer utette rør
  • Reparer sprekker og sprekker på fundamentet til huset ditt
  • Sjekk ut dagligvarer og andre ting før du tar dem inn.
  • Mat bør oppbevares i lukkede beholdere og i kjøleskap
  • Sørg for å rengjøre kjøkkenet ditt ofte

Hold huset ditt rent, og eliminer områder som er høye i fuktighet. Dette vil hjelpe deg å holde orientalske kakerlakker unna.

Å miste orientalske kakerlakker er en god idé

Du kan gjøre ditt for å kontrollere orientalske kakerlakker, men profesjonell hjelp er nødvendig. Du kan få orientalske kakerlakker fjernet raskt fra hjemmet ditt av våre fagfolk, med regelmessige oppfølgingsbesøk som vil forhindre at de kommer tilbake.

Vi kan hjelpe deg hvis det er orientalske kakerlakker hos deg. Skadedyreksperter kan komme raskt for å utrydde kakerlakker og andre insekter fra huset ditt. Vi vil sikre at du kan nyte livet uten å bekymre deg for skadedyr som orientalske kakerlakker og problemene de kan forårsake for deg og din familie.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

15 + 3 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...