Hvor lang tid tar det å bli kvitt skadedyr? –

[ad_1]

Hvor raskt fungerer skadedyrbekjempelse? Hvor lang tid tar det å bli kvitt skadedyr i hjemmet ditt?

Dette er noen av de viktigste spørsmålene vi får fra bolig- og eiendomseiere. Det er fornuftig: hvis du har et angrep i hjemmet ditt, vil du bli kvitt det, ASAP!

I dag forklarer vi hvorfor effektiv skadedyrkontroll tar tid og hvorfor en proaktiv tilnærming til skadedyrbekjempelse kan gjøre livet ditt enklere. Fortsett å lese for å finne ut hvor raskt skadedyrbekjempelse fungerer!

Hvor raskt skadedyrbekjempelse kan fungere

Hver skadedyrsituasjon er forskjellig, noe som betyr at hvor lang tid det tar å eliminere skadedyr kan variere. Avhengig av ditt hjem og omstendigheter, kan skadedyrbekjempelse fungere i løpet av flere dager eller flere uker.

Vi kan ikke si nøyaktig hvor raskt skadedyrbekjempelse fungerer uten å se problemet personlig – men det er noen få faktorer som påvirker tidslinjen.

Hvilken skadedyr angrep hjemmet ditt

Enkelte skadedyr elimineres ofte raskere enn andre. Gnagere, for eksempel, kan ofte løses i løpet av få dager – ved å tette opp sprekker der de kommer inn i hjemmet ditt og sette ut agn og feller som de kan finne. Kakerlakker og edderkopper kan også ofte elimineres ganske raskt ved å fjerne matkildene og sette ut agn.

Andre skadedyr tar lengre tid å eliminere. Ta termitter: å kvitte seg med termitter krever vanligvis litt mer tid. Vi må først plassere agnstasjoner rundt hjemmet ditt, og deretter vente på at termittene deler agnet (som de elsker) med hele kolonien. Maur bruker også tid på å bringe agnet tilbake til resten av kolonien.

Hvor ille angrepet er

Alvorlighetsgraden av et angrep er en hovedfaktor i hvor lang tid det vil ta å bli kvitt skadedyrene. Jo flere skadedyr du har i hjemmet, jo lengre tid tar det vanligvis å finne og eliminere dem alle.

De fleste skadedyr vil formere seg og spre seg i hele hjemmet ditt, hvis du gir dem nok tid. Veggedyr, kakerlakker, termitter, gnagere og mer vil starte på ett sted (enten det er madrassen, kjøkkenet eller tredekket ditt) og deretter spre seg til andre områder av hjemmet ditt.

Hvis angrepet er begrenset til ett område, eller det er få skadedyr, vil skadedyrbekjempelsen gå raskere. Hvis angrepet er i alle rom i huset ditt, vil det (selvfølgelig) ta lengre tid.

Hvor raskt du ringer for sikkerhetskopiering

Når det kommer til skadedyrbekjempelse, er tid avgjørende – spesielt hvis du står overfor et skadedyr som er vanskelig å drepe eller et alvorlig angrep.

Mange huseiere gjør ubevisst problemet verre ved ikke å vite når de skal ringe inn proffene. De vil kaste bort tid og penger på å prøve å fikse ting selv, ved å bruke DIY-løsninger som ikke er effektive. I mellomtiden blir infestasjonen sakte verre – noe som betyr at det vanligvis tar lengre tid å løse.

I stedet for å google en DIY-tilnærming, be om en inspeksjon med en skadedyrbekjemper så snart du mistenker et angrep. Ikke vent!

Hvorfor vi anbefaler proaktiv skadedyrkontroll

Har du noen gang hørt ordtaket: “En unse av forebygging er verdt et halvt kilo kur”? Når det gjelder skadedyrkontroll, har det ordtaket aldri vært mer sant.

Mange huseiere og eiendomseiere tenker ikke på skadedyrkontroll før etter at de oppdager et problem. Ofte, når de innser at noe er galt, er angrepet alvorlig. (Det er fordi det er lett å gå glipp av tegnene på et angrep. Mange skadedyr – fra termitter, til veggedyr, til kakerlakker – flyr under radaren.) Når dette skjer, må huseieren streve for å finne rask, anerkjent skadedyrkontroll.

Men i stedet for å vente med å reagere på et problem, hvorfor ikke unngå problemet i utgangspunktet?

Proaktiv skadedyrbekjempelse – som ScherZingers Guardian-programmer – gir deg muligheten til å stoppe mange skadedyr før de kommer inn i hjemmet ditt. Det er fordi proaktiv skadedyrbekjempelse tilbyr målrettede løsninger på hjemmets sårbarheter og avviser skadedyr fra vanlige inngangspartier (som vindu, dører, ventiler, rør og eves).

Denne typen skadedyrbekjempelse er også vanligvis mer effektiv og kostnadseffektiv. Det er raskere og billigere å forhindre et skadedyrproblem (eller squash et så snart det reiser det stygge hodet) enn å håndtere et stort angrep.

Til slutt hjelper proaktiv skadedyrbekjempelse deg med å bygge et forhold til et kvalifisert, pålitelig selskap. Hvis du noen gang har et problem, er det ikke noe stress! Du vet allerede hvem du skal ringe.

Kontakt oss i dag

For å finne ut hvor raskt vi kan håndtere ditt skadedyrproblem, eller for å lære mer om våre proaktive skadedyrbekjempelsesløsninger, ring oss i dag.

Kontakt Scherzinger Pest Control, et pålitelig skadedyrbekjempelseselskap i Greater Cincinnati og Northern Kentucky-områdene, inkludert Dayton, OH, og nå Columbus, OH. Vi har vært pionerer og utviklet nye standarder for måter å eliminere og kontrollere insekter og skadedyr på. Kontakt oss på telefon på 1-877-748-9888 eller via vår nettside, Facebook eller Twitter.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top