Hva tiltrekker Stink Bugs? Hold Stink Bugs borte fra huset ditt


Stink bugs er en invasiv insektart som ble først oppdaget i delstaten Pennsylvania, USA på 1990-tallet. Selv om de ikke utgjør noen trussel, vil du ikke finne stinkende insekter i huset ditt fordi de kan avgi stinkende lukt.

Når temperaturen synker, stinkende insekter gjør sine vei innendørs. En viktig del av å holde dem utenfor er forståelse hva som tiltrekker stinker til huset ditt i utgangspunktet.

Hva tiltrekker stinkedyr i huset ditt?

Som mennesker ønsker ikke de fleste skadedyr å tilbringe tid utendørs i kaldt vær. Stink bugs er tiltrukket av varmen og lyet til huset ditt, og vil komme inn gjennom sprekker og åpninger. Du bør tette åpninger med caulk for å holde dem ute, og ikke glem å sjekke skjermer på vinduer og dører for hull også!

Lys også tiltrekker seg stinkende insekter til huset ditt. For å forhindre dette bør du holde utvendig belysning på et minimum og bruke persienner for å redusere lys fra innsiden av hjemmet fra å søle ut.

Noen få stinker her og der er svært vanlige, spesielt om høsten. Forståelse hva i huset ditt tiltrekker seg stinkende insekter og å følge disse tipsene kan bidra til å holde dem ute.

Men hvis du fortsetter å finne store mengder stinkende insekter i hjemmet ditt, kan du det kontakt en autorisert skadedyrbekjemper for å få hjelp.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

2 + 4 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...