Hva tiltrekker Stink Bugs? Hold Stink Bugs borte fra huset ditt

[ad_1]

Stink bugs er en invasiv insektart som ble først oppdaget i delstaten Pennsylvania, USA på 1990-tallet. Selv om de ikke utgjør noen trussel, vil du ikke finne stinkende insekter i huset ditt fordi de kan avgi stinkende lukt.

Når temperaturen synker, stinkende insekter gjør sine vei innendørs. En viktig del av å holde dem utenfor er forståelse hva som tiltrekker stinker til huset ditt i utgangspunktet.

Hva tiltrekker stinkedyr i huset ditt?

Som mennesker ønsker ikke de fleste skadedyr å tilbringe tid utendørs i kaldt vær. Stink bugs er tiltrukket av varmen og lyet til huset ditt, og vil komme inn gjennom sprekker og åpninger. Du bør tette åpninger med caulk for å holde dem ute, og ikke glem å sjekke skjermer på vinduer og dører for hull også!

Lys også tiltrekker seg stinkende insekter til huset ditt. For å forhindre dette bør du holde utvendig belysning på et minimum og bruke persienner for å redusere lys fra innsiden av hjemmet fra å søle ut.

Noen få stinker her og der er svært vanlige, spesielt om høsten. Forståelse hva i huset ditt tiltrekker seg stinkende insekter og å følge disse tipsene kan bidra til å holde dem ute.

Men hvis du fortsetter å finne store mengder stinkende insekter i hjemmet ditt, kan du det kontakt en autorisert skadedyrbekjemper for å få hjelp.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top