Hva du trenger å vite om indisk måltidsmøllkontroll

Du kan velge å tilberede en varm frokostblanding, og så ser du en møll som flyr ut av frokostblandingen. Indiske måltidsmøll er vanlige pantry-skadedyr som vokser fra sin mest destruktive tilstand, larver, til ufarlige voksne møll. Det er kanskje ikke en dårlig dag hvis du oppdager noen møll i huset ditt, men å se favorittfrokostblandingen din full av gryn og ormer er uappetitlig. Den gode nyheten er at for å effektivt fjerne disse skadedyrene fra huset ditt, få de beste ekspertene på skadedyrbekjempelse. Dette innlegget vil diskutere alt du trenger å vite om indiske måltidsmøll og hvordan du kan bli kvitt dem.

Hva er Pantry Moths?

Det første trinnet i skadedyrbekjempelse er å identifisere skadedyret. I dette tilfellet vil vi se på de vanlige egenskapene til indiske måltidsmøll.

  • Den voksne indiske måltidsmøllen vokser til en halv tomme, med lange antenner og et vingespenn på ¾ tomme.
  • Den voksnes vinger har et tydelig mønster – to halvdeler som er lysebrune og mørkebrune, med mørke striper).
  • Når vingene til den voksne er i ro, danner de en trekantet form som ser ut som en takform.
  • Larven, som er larvestadiet til en indisk måltidsmøll, er det mest skadelige stadiet.
  • Larvene er vanligvis ½ tomme og ser kremaktige ut, med fargede hoder som kan være grønne, brune, rosa eller mørkebrune.
  • Larvene etterlater også avføring, webbing, eggeskall og støpte skinn i maten.

Hvis du finner ormer i frokostblandingen eller voksne møll som du ikke er helt sikker på hva er, ta kontakt med profesjonell skadedyrkontroll og få den beste bekjempelsen av indiske måltidsmøll.

Hvordan Pantry Moths finner veien inn i maten vår

De fleste angrep av pantry-møll starter vanligvis når vi ubevisst tar med oss ​​tørket frukt som inneholder egg og larver hjem. Har du et kjøkken med ulukkede beholdere og sølt mat, vil du tiltrekke deg hunnmøll, som vil finne en god hekkeplass for å formere seg. Larvene vil tygge gjennom tynne plastbeholdere og spre seg til andre emballasjematerialer, noe som fører til helserisiko for indisk måltidsmøll. Så når du tilbereder frokost, snacks eller mat som krever tørket mat, ta deg tid til å inspisere innholdet; du kan servere deg selv mat som inneholder møllegg og ormer.

Hvordan sniker Pantry Moths seg inn i hus?

De vanlige inngangspunktene til pantrymøll er dørene og vinduene. Men de fleste pantrymøll kommer fra mat som ble forurenset i dagligvarebutikken, emballasjeanlegget eller prosessanlegget. Så det er umulig å vite om en boks inneholder dem når du handler. I tillegg kan andre arter av møll finne veien til huset ditt gjennom hjemmedekorasjoner som blomster eller kranser.

Hvordan bli kvitt et helt angrep av møll i spiskammeret

For å eliminere et angrep, kan du ikke bruke indisk måltid møll feller eller indisk måltid møll repellant. Hvis du ønsker å gjennomføre et vellykket utryddelsesprogram for indisk måltidsmøll, kontakt ekspertens skadedyrkontroll. Pantry-larver er ikke enkle å finne, så selv om du bruker midlertidige metoder for å fjerne møll, kan du ikke håndtere roten til saken effektivt. Få alltid skadedyrbekjempelsesprosessen utført av fagfolk.

Indiske måltidsmøll er ufarlige skadedyr når de er voksne, men gjør mest skade når de er larver. De kommer til huset fra pakket tørr mat eller hjemmedekorasjoner. Hvis du vil fjerne indiske måltidsmøll fra huset ditt, må du kontakte et profesjonelt team fra skadedyrbekjempelsestjenestene for å inspisere huset ditt, gi en behandlingsplan og gi deg råd om måter å forhindre at møll hekker i pantryet ditt.

Scroll to Top