Huseiere bekymret for skadedyraktivitet når de vender tilbake til arbeidsplassen


National Pest Management Association deler resultatene av en nylig huseierundersøkelse om problemer med insekter, insekter og gnagere under pandemien og uventede bekymringer på vei tilbake til arbeidsplassen.

FAIRFAX, Va. (2. september 2021) I en fersk undersøkelse utført av The Harris Poll på vegne av National Pest Management Association (NPMA), delte amerikanske huseiere sine erfaringer og bekymringer angående skadedyrsangrep det siste året.

I det siste året rapporterte 85 % av huseierne at de så eller hadde problemer med insekter, insekter eller gnagere i hjemmet sitt. Blant skadedyrene de møtte, toppet maur (49 %) listen, etterfulgt av mygg (39 %), edderkopper (38 %) og kakerlakker (25 %).

58 % av huseierne er bekymret for at skadedyraktiviteten fortsetter eller øker i hjemmet deres når de kommer tilbake til den personlige arbeidsplassen. “Med mange av oss tilbringer mer tid enn noen gang hjemme, ble vi vant til å holde et øye med skadedyraktivitet,” forklarte Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “For noen mennesker har det aldri vært mer oppriktig å jobbe med en skadedyrbekjemper.”

Siden 2020 har halvparten av amerikanske huseiere med en årlig husholdningsinntekt på $75 000 eller mer brukt lisensierte skadedyrbekjempelsestjenester, med 83 % som har gjort det de siste tre månedene.

Mannes råder huseiere som er bekymret for økt skadedyraktivitet om å kontakte en autorisert skadedyrbekjemper. “Den beste måten å beskytte hjemmet og familien din mot skadedyr og for å forhindre angrep er å konsultere en lokal fagperson.”

####

Undersøkelsesmetode:

Denne undersøkelsen ble utført online i USA av The Harris Poll på vegne av Nasjonalt skadedyrbekjempelsesforbund fra 5. til 9. august 2021 blant 580 sysselsatte amerikanske huseiere i alderen 18 år og eldre med en årlig husholdningsinntekt på $75k+. Denne nettbaserte undersøkelsen er ikke basert på et sannsynlighetsutvalg, og derfor kan det ikke beregnes noe estimat for teoretisk prøvetakingsfeil. For fullstendig undersøkelsesmetodikk, vennligst kontakt langs@vaultcommunications.com.

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

3 + 4 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...