Høsten kommer – hold deg beskyttet mot mygg!


National Pest Management Association anbefaler å utvide myggforebygging inn i høstsesongen

FAIRFAX, VA (5. september 2017) – Mygg er det meste om sommeren, ettersom folk er mer utendørs og utsatt for bitt; men sommeren er bare starten på myggsesongen. National Pest Management Association (NPMA) advarer om at disse bitende skadedyrene er like aktive i løpet av høsten og for å holde myggforebygging på topp, spesielt i områder der temperaturen konsekvent holder seg over 50 grader Fahrenheit.

“Selv om sommeren er topptid for mygg, er det en vanlig misforståelse at disse skadedyrene ganske enkelt dør ut når de lange dagene av sommeren er over,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Å ta enkle tiltak for å beskytte oss mot bitende mygg er mer enn verdt det gitt risikoen for å få en myggbåren sykdom som West Nile-virus (WNV).

I følge Centers for Disease Control and Prevention (CDC) rapporteres tilfeller av WNV over hele landet både om sommeren og høsten. Faktisk, ifølge foreløpige data samlet inn av CDC, har det allerede vært 450 rapporterte tilfeller og 16 dødsfall assosiert med WNV med forekomster rapportert i 37 stater så langt i 2017. Med det i tankene anbefaler NPMA at alle som tilbringer tid utendørs – selv etter at sommeren nærmer seg slutten – følg disse fem forebyggingstipsene:

  1. Eliminer yngleplasser: Mygg trenger bare omtrent ½ tomme vann for å avle. Å eliminere områder med stående vann rundt hjemmet som blomsterpotter og babybassenger kan redusere antallet mygg i området betraktelig.
  2. Vær oppmerksom på tidspunktet på dagen: Mellom daggry og skumring er topptiden for mygg. Minimer aktivitet utenfor i disse tidene for å forhindre bitt.
  3. Se hva du har på deg: Mygg tiltrekkes av mørke farger og blomstertrykk. Unngå også å bruke søttluktende parfymer og cologne.
  4. Beskytt huset: Skjerm vinduer og dører, og reparer rifter i eksisterende skjermer for å hindre mygg i å fly inn.
  5. Bruk insektmiddel: Påfør et avstøtende middel som inneholder minst 20 prosent DEET, picaridin eller olje av sitron-eukalyptus når du tilbringer tid utendørs, og påfør igjen som anvist på etiketten.

Hvis mygg er et problem på eiendommen din, kontakt en autorisert skadedyrbekjemper. Hvis det er bekymring for en myggbåren sykdom, kontakt lege umiddelbart.

For mer informasjon om mygg, besøk PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 6000 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens engasjement for beskyttelse av folkehelse, mat og eiendom. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller Lik PestWorld på Facebook.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

1 + 14 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...