Hold sommer-cookouts stikk-fri

[ad_1]

National Pest Management Association gir tips for å forhindre stikkende insekter fra å invadere bakgårdsfesten din

FAIRFAX VA. (22. august 2017) – Sommeren er sesongen for å tilbringe tid med venner og familie utendørs, slikke sol og arrangere matlaging, noe som gjør oss mer utsatt for å møte stikkende insekter. National Pest Management Association (NPMA) vil at du skal vite hvor stikkende insekter kan bli funnet og måter å hindre dem i å skape kaos på din neste bakgårdsmat, ettersom stikkende insekter er ekstra aktive i løpet av sensommeren og sender mer enn 500 000 mennesker til legevakten hvert år.

“De fleste arter av stikkende insekter vil stikke for å forsvare reirene sine, og noen er mer aggressive enn andre,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Vi anbefaler å ringe en autorisert skadedyrbekjemper med en gang hvis det er mistanke om et angrep, siden mange stikkende insekter som veps og guljakker blir territorielle og er farlige når de blir forstyrret.”

For en buzz-fri cookout, er det første trinnet for å unngå stikk å gjøre eiendommen din ugjestmild for uønskede skadedyr. Før du trimmer busker eller hekker, eller plukker frukt, sjekk planter og bakkeområder for tegn på reir. Behandle tregjerder og dekksrekkverk med en avvisende olje for å avskrekke stikkende insekter som veps fra å samle cellulose fra veden. Hornets er spesielt tiltrukket av frukt, så sørg for å umiddelbart fjerne eventuell nedfallsfrukt fra trær før du besøker gjester. Å endre utvendige lys til gule pærer kan også redusere et stikkende insekts tiltrekning til hjemmet eller eiendommen.

Når festlighetene er i gang, sørg for å holde all mat og søppelkasser dekket, og server drinker i gjennomsiktige plastbeger for å unngå sleipe møter med stikkende insekter. Hvis et stikkende insekt flyr i nærheten til tross for disse anstrengelsene, må du ikke slå på insektet, da dette faktisk kan provosere et angrep. Prøv heller å holde deg rolig, og gå sakte vekk fra området, så skal det fly bort.

For flere råd om stikkende insekter, besøk PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 6000 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens engasjement for beskyttelse av folkehelse, mat og eiendom. For mer informasjon, besøk PestWorld.org.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top