Hold sommer-cookouts stikk-fri


National Pest Management Association gir tips for å forhindre stikkende insekter fra å invadere bakgårdsfesten din

FAIRFAX VA. (22. august 2017) – Sommeren er sesongen for å tilbringe tid med venner og familie utendørs, slikke sol og arrangere matlaging, noe som gjør oss mer utsatt for å møte stikkende insekter. National Pest Management Association (NPMA) vil at du skal vite hvor stikkende insekter kan bli funnet og måter å hindre dem i å skape kaos på din neste bakgårdsmat, ettersom stikkende insekter er ekstra aktive i løpet av sensommeren og sender mer enn 500 000 mennesker til legevakten hvert år.

“De fleste arter av stikkende insekter vil stikke for å forsvare reirene sine, og noen er mer aggressive enn andre,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Vi anbefaler å ringe en autorisert skadedyrbekjemper med en gang hvis det er mistanke om et angrep, siden mange stikkende insekter som veps og guljakker blir territorielle og er farlige når de blir forstyrret.”

For en buzz-fri cookout, er det første trinnet for å unngå stikk å gjøre eiendommen din ugjestmild for uønskede skadedyr. Før du trimmer busker eller hekker, eller plukker frukt, sjekk planter og bakkeområder for tegn på reir. Behandle tregjerder og dekksrekkverk med en avvisende olje for å avskrekke stikkende insekter som veps fra å samle cellulose fra veden. Hornets er spesielt tiltrukket av frukt, så sørg for å umiddelbart fjerne eventuell nedfallsfrukt fra trær før du besøker gjester. Å endre utvendige lys til gule pærer kan også redusere et stikkende insekts tiltrekning til hjemmet eller eiendommen.

Når festlighetene er i gang, sørg for å holde all mat og søppelkasser dekket, og server drinker i gjennomsiktige plastbeger for å unngå sleipe møter med stikkende insekter. Hvis et stikkende insekt flyr i nærheten til tross for disse anstrengelsene, må du ikke slå på insektet, da dette faktisk kan provosere et angrep. Prøv heller å holde deg rolig, og gå sakte vekk fra området, så skal det fly bort.

For flere råd om stikkende insekter, besøk PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 6000 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens engasjement for beskyttelse av folkehelse, mat og eiendom. For mer informasjon, besøk PestWorld.org.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

6 + 1 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...